General Search | Content Related to Batata-doce: BRS Amélia.
Related content
Discutir os caminhos referentes ao estabelecimento de um HUB de Inovação na Estação Experimental Canoinhas (EEC) foi a tônica da primeira reunião de trabalho constituída com esse...
Publishing date: 26/01/24
O trabalho de difusão da batata-doce biofortificada BRS Amélia foi um dos quatro vencedores no “Terceiro concurso de casos exitosos. Inovações de impacto. Lições da agricultura...
Publishing date: 17/12/20
Nesta semana, o canal do Terra Sul no YouTube destaca reportagem sobre o trabalho com batata-doce desenvolvido pela Embrapa Clima Temperado (Pelotas/RS) no sudoeste do Paraná. O...
Publishing date: 04/12/20
The dissemination of the BRS Amélia biofortified sweet potato in Southern Brazil - a variety that is part of the food biofortification research and technology transfer network...
Publishing date: 20/11/19
The biofortified sweet potato cultivar BRS Amélia is the highlight of Mesa São Paulo, the largest gastronomy event in Latin America, which takes place on October 24-27, in the city...
Publishing date: 25/10/19
The food biofortification research and technology transfer network coordinated by Embrapa, BioFORT, is participating in the "Third competition of successful cases of innovations...
Publishing date: 11/07/19