A cultura da cenoura.
A cultura da cenoura.
Author(s): VIEIRA, J. V.; PESSOA, H. B. S. V.; MAKISHIMA, N.
Summary: Clima; Cultivares; Solos; Adubação; Semeadura; Irrigação; Desbaste; Plantas daninhas e seu controle; Pragas e seu controle; Principais doenças e seu controle; Colheita e comercialização; Coeficientes técnicos.
Publication year: 1999
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Análise Econômica, Brasil, Brasília, Brazil, Carrot, Cenoura, Colheita, Comercialização, Control, Controle, Controle de doença, Controle de praga, Cultivation, Cultive, Cultivo, Cultural methods, Daucus Carota, Daucus carota L, Diseases, Diseases control, Doença, Harvest, Inseto, Mercado, Pest insects, Praga, Production, Production system, Produção, Sistema da ProducÆo, Sistema da produção, Sistema de Produção, Variedade, carrots, cropping systems, economics, farming systems, harvesting, marketing, pest control, pests, trade, varieties
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.