Web Content Display Web Content Display

Aviso: Em razão de manutenção do Data Center que hospeda as publicações digitais da Embrapa informamos que todos os arquivos de publicações estarão indisponíveis para download das 15hs do dia 13/12/2024 até o dia 17/12/2024.

Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): BETTIOL NETO, J. E.; DALL'ORTO, F. A. C.; BARBOSA, W.; CHAGAS, E. A.; PIO, R.; COSTA, F. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): BETTIOL NETO, J. E.; DALL'ORTO, F. A. C.; OJIMA, M.; BARBOSA, W.; CHAGAS, E. A.; PIO, R.; XAVIER, D.; COSTA, F. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): NUNES, A. C.; COSTA, Z. P. da; FARIAS, F. C.; SOUSA, T. R. M. de; ARAGAO, F. A. S. de

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): COSTA, A. M.; ROSA, R.; CELESTINO, S. M. C.; MORAIS, K. L. de

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): MOURA, G. C. de; VIZZOTTO, M.; PICOLOTTO, L.; ANTUNES, L. E. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): DANTAS, A. M. T.; COSTA, A. P.; PEIXOTO, J. R.; JUNQUEIRA, N. T. V.; CARMONA, R.

RESUMO: Características físico-químicas em maracujazeiro afetadas por épocas de colheita. As características físico-químicas dos frutos possuem grande importância para o melhoramento genético do marac... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): KIRINUS, M. B. M.; OLIVEIRA, R. P. de; MALGARIM, M. B.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): GERBER, J. M.; NAVA, G.; ERNANI, P. R.; CIOTTA, M. N.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): PEREIRA, B. L. da S.; COELHO, E. F.; MELO, D. M. de; CRUZ, R. O. de R.

A aplicação de substâncias húmicas tem sido uma das alternativas para proporcionar melhores produtividades e para mitigar os efeitos da degradação do solo e, uma vez que as substâncias húmicas atuam c... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): FOGACA, F. H. dos S.; GONZAGA JUNIOR, M. A.; VIEIRA, S. G. A.; ARAUJO, T. D. S.; FARIAS, E. A.; FERREIRA-BRAVO, I. A.; SILVA, T. F. A.; CALVET, R. M.; PEREIRA, A. L. M.; PRENTICE-HERNÁNDEZ, C.

Freshness is the main concern of seafood quality, and the principal method to evaluate seafood freshness is sensory evaluation. The aim of this work was to study the quality changes of cobia, Rachycen... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.