Related content

Images

Manga

By: BIROLO, Fernanda Muniz Bez 20160127000000

Manga da variedade Tommy Atkins.

Technologies

Industrial process applied to fresh mango (post-harvest), aiming to control the fruit fly. It consists of immersing the fruit in hot water (46.1⁰C) for 75 minutes (for fruits weighing less than 425

Agricultural practice: For post-harvest management     Launch year: 1990     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

Instruções para produção de mudas de mangueira para o Cerraado por meio de enxertia. Fora, considerados a melhor época pra fazer os porta-enxertos, o melhor porta-enxerto, o método de enxertia mai

...

Agricultural practice: For vegetative plant propagation     Launch year: 1992     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

A manga é uma das principais frutas tropicais exportadas pelo Brasil. Do volume comercializado no mercado externo mais de 95% é colhido em pomares implantados no Semiárido, principalmente no polo

...

Agricultural System: Integrated farming     Launch year: 2002     Responsible Unit: Embrapa Semi-arid Region

Publications

Author(s): PINTO, A. C. de Q.; VARGAS RAMOS, V. H.; DIAS, J. N.

RESUMO: A manga (Mangifera indica L. ) é uma das mais importantes frutas tropicais cultivada no Brasil com área de 70 mil hectares e produção equivalente a 970 mil toneladas. No entanto, a exportação... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2004