Project search
Filter by:
Com o objetivo principal de aumentar a qualidade e a produtividade da maçã brasileira, foram gerados subsídios importantes ao setor produtivo para o estabelecimento de tecnologias apropriadas ao manejo da planta e do fruto. Além disso, foram desenvolvidos estudos fundamentais relacionados aos aspectos moleculares e fisiológicos da qualidade do fruto, visando ampliar conhecimentos acerca de fenômenos que ocorrem nas frutas durante sua vida pós-colheita. Em termos de resultados principais, destaca ... Status: Completed Start date: Tue Feb 01 00:00:00 GMT-03:00 2011 |
Brazil is the world's third largest fruit producer. Great part of this production is commercialized within the internal market, but an important volume can't reach its consumers due to high post-crop losses (30%-40%). The southern region of Brazil is characterized by temperate climate fruit production and commercialization, among which is the peach, apples, strawberries and melons, which are economically and socially important, be it for commercialized volume or job generation, or even for estab Status: Completed Start date: Fri Oct 01 00:00:00 GMT-03:00 2010 |