Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): EMBRAPA UVA E VINHO.

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Author(s): TAVARES, I. M. de C.; CASTILHOS, M. B. M. de; MAURO, M. A.; RAMOS, A. M.; SOUZA, R. T. de; GÓMEZ-ALONSO, S.; GOMES, E.; DA-SILVA, R.; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.; LAGO-VANZELA, E. S.

The BRS Violeta grape presents pulp and skin with high content of phenolic compounds (PCs) and intensepurplish color. It was used as raw material for the production of juice and dehydrated products us... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): SILVA, R. L. B.; ARAUJO, F. P. de; FALEIRO, F. G.; YURI, J. E.; MELO, N. F. de

O objetivo deste trabalho foi avaliar o desenvolvimento de mudas de maracujazeiro ?BRS Sertão Forte? com o emprego de diferentes fontes de adubação.

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): SILVA, G. A. da; BRANDOLT, S. D. F.; POLI, J. S.; POLETTO, C. M.; MELLO, L. M. R. de; ZANUS, M. C.; CAMARGO, U. A.

Changes of polyphenols (PP) content and antioxident capacity where investigated in grape juice produced from the cultivars Isabel, BRS Violeta, BRS Rúbea, and form the selections 1,2 and 3 in four har... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): BRANDÃO, R. M. L.; SANTOS, C.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): MENDONÇA, T. dos R.; AMBROSI, R.; CARRER, V.; ARCARI, V.; TAFFAREL, J. C.; MAIA, J. D. G.; RITSCHEL, P. S.

Vinhos tintos de cor violácea intensa estão associados com alto conteúdo de compostos relacionados à saúde. O objetivo deste trabalho foi caracterizar a cor, e o conteúdo de compostos relacionados à s... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): CARRER, V.; AMBROSI, R.; MENDONÇA, T. R.; ARCARI, V.; MAIA, J. D. G.; RITSCHEL, P. S.

A cor violácea intensa é uma das características mais importantes no suco de uva, pois é muito apreciada pelo consumidor. O objetivo deste trabalho foi caracterizar a cor de sucos elaborados com cinco... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): LIMA, R. M. de; MAIA, C. M. B. de F.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): RIGOLI, R. P.; AGOSTINETTO, D.; VAZ DA SILVA, J. M. B.; FONTANA, L. C.; VARGAS, L.

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): MORES, R.; KUNZ, A.; CHINI, A.; STEFFENS, J.; DALLAGO, R. M.

RESUMO: O presente estudo trata da aplicação da eletro-oxidação como uma alternativa de remoção da amônia que permanece no efluente da suinocultura pré-tratada por eletrocoagulação. O efluente utiliza... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.