Search Publications
Filter by:
Author(s): COSSALTER, S. de T.; SILVA, K. C. da; PEZZOPANE, C. de G.; AZENHA, M. A.; SANTOS, P. M. O Brasil destaca-se como um dos principais países com aptidão para atender ao aumento da demanda por alimentos mundial. |
Author(s): PACIULLO, D. S. C.; GOMIDE, C. A. de M.; LEITE, J. L. B.; RESENDE, H. Entre as forrageiras cultivadas, as gramíneas do gênero Brachiaria são as mais usadas no Brasil. Entretanto, esta gramínea apresenta algumas restrições associadas com a suscetibilidade às cigarrinhas-... ... |
Author(s): DÉO, T. G.; LEGUIZAMÓN, A. C.; VILELA, M. M.; SALGADO, L. R.; CHIARI, L. Urochloa decumbens (Sinonímia Brachiaria decumbens) é conhecida pela sua alta produtividade e adaptabilidade em solos ácidos e de baixa fertilidade. Apesar de destaque na pecuária de corte nacional, e... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.