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Author(s): GONDIM, R. S.; CRISOSTOMO, L. A.; MAIA, A. de H. N.; SOUSA, J. A. de; BARROS, V. DA S.; ALMEIDA, A. R. DA C. S.
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Author(s): FORATO, L. A.; CORREA, C. C.; RIBEIRO, F. Z.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da; COLNAGO, L. A. Avaliar o uso da técnica da RMN como técnica não destrutiva para análise do teor de gordura da carne bovina em dois tipos de cortes: na décima segunda costela (C12), corte americano, e na sexta costel... ... |
Author(s): OLIVEIRA, B. S. de; ARAÚJO, F. C.; LIMA, P. S. da C. Este trabalho teve como objetivo a caracterização molecular por meio de marcadores ISSR dos acessos de catingueira, quais sejam: C1 oriundo do município de Santa Teresa, CE, C2 de Carrapateiras, CE, C... ... |
Author(s): FERNANDES, D.; GAMA, M. A. S. da; RIBEIRO, C. V. D. M.; LOPES, F. C. F.; OLIVEIRA, D. E. de Feeding dietary supplements containing trans-10, cis-12-conjugated linoleic acid (t10,c12-CLA) has been shown to induce milk fat depression in cows, ewes and goats. However, the magnitude of the respo... ... |
Author(s): VARGAS, D. P. de; NORNBERG, J. L.; SCHEIBLER, R. B.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; RIZZO, F. A.; WAGNER, R. O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito da interação entre sistemas produtivos e estações do ano sobre a qualidade química e microbiológica do leite bovino, além de propor um índice de potencia... ... |
Author(s): RUDNICK, V. A. de S.; VIEIRA JÚNIOR, J. R.; FERNANDES, C. de F.; ROCHA, R. B.; TEIXEIRA, A. L.; RAMALHO, A. R.; ESPINDULA, M. C.; SANTOS, A. V.; ANJOS, E. F. M. dos; UCHÔA, F. P. Root-knot disease is among the main diseases affecting coffee crop. The plant selection to the development new resistant cultivars is among one the most efficient methods of control. The present work... ... |
Author(s): NECHET, K. de L.; DINIZ, I. S.; MARTINS, S. A.; SOUZA, G. R. de; HALFELD-VIEIRA, B. de A. RESUMO O uso de rizobactérias vem sendo investigado para o controle da mela, causada pelo fungo Rhizoctonia solani AG1 IA, do feijão-caupi (Vigna unguiculata). Estudos prévios permitiram a pré- seleçã... ... |
Author(s): LOPES, F. C. F.; BARROS, P. A. V.; BRUSCHI, J. H.; SILVA, P. H. F.; PEIXOTO, M. G. C. D.; GOMIDE, C. A. de M.; DUQUE, A. C. A.; GAMA, M. A. S. da Milk fatty acids profile was evaluated using 12 Holstein cows producing 15 kg/day of milk with 4.0% of fat. The animals were assigned to four treatments in a 2 x 2 factorial arrangement (two tropical... ... |
Author(s): MATOSINHO, C. G. R.; FONSECA, P. A. de S.; PEIXOTO, M. G. C. D.; ROSSE, I. C.; LOPES, F. C. F.; ZÓZIMO, T.; VERCESI FILHO, A. E.; BRUNELI, F. A. T.; CARVALHO, M. R. S.; GAMA, M. A. S. da Individual variation in milk fatty acid (FA) composition has been partially attrib-uted to stearoyl- CoA desaturase 1 (SCD1) gene polymorphisms in taurine breeds, but much less is known for Zebu breed... ... |
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