Search Publications
Filter by:
Author(s): FREITAS, S. T. de; AMARANTE, C. V. T. do; MITCHAM, E. J. The objective of this study was 18 to analyze the effects of total fruit tissue and cell wall Ca2+ contents on fruit susceptibility to BP 19 incidence. |
Author(s): VIRGENS, I. A. das; PIRES, T. C.; SANTANA, L. R. R. de; SOARES, S. E.; MACIEL, L. F.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. This work evaluated the influence of bioactive compounds on the sensory profile and acceptability of dark chocolate produced from Brazilian hybrid cocoa. The results showed that higher contents of cat... ... |
Author(s): GUIMARÃES, M. O.; RESENDE, F. V.; SOUZA, R. B. de; MOITA, A. W.; LIMA, J. L. de
|
Author(s): OLIVEIRA, J. M. T. de; RUSCHEL, A. R.; SOARES, M. H. M.
|
Author(s): GONDIM, R. S.; VIDAL NETO, F. das C.; SERRANO, L. A. L.; TANIGUCHI, C. A. K.; MELO, D. S.; MELO, A. L. T. DE; COSTA, R. N. T. O cajueiro é uma planta de grande importância socioeconômica para a região Nordeste do Brasil, maior produtora nacional de castanha-de-caju. O objetivo desta pesquisa foi verificar o efeito do uso de... ... |
Author(s): MARQUES, S. P. D.; TREVISAN, M. T. S.; OWEN, R. W.; SILVA, A. M.; NASCIMENTO, F. M. G.; LIMA, F. S. S.; LIMA, T. C.; BRITO, E. S. de; MAGALHAES, H. C. R.; SILVA, F. L. F. DA Hop flowers contain chemical substances that are used to confer sensory properties to beer. Hop flower products have very high commercial value, but national production represents less than 2% of dome... ... |
Author(s): MARQUES, S. P. D.; TREVISAN, M. T. S.; OWEN, R. W.; SILVA, A. M.; NASCIMENTO, F. M. G.; LIMA, F. S. S.; LIMA, T. C.; BRITO, E. S. de; MAGALHAES, H. C. R.; SILVA, F. L. F. DA
|
Author(s): ARAÚJO NETO, S. E. de; SOUZA, S. R. de; SALDANHA, C. S.; NEGREIROS, J. R. da S. O experimento foi conduzido, sob delineamento de blocos ao acaso, com 5 tratamentos, 4 repetições e 4 plantas por parcela. Avaliou-se cinco tipos de preparo do solo: T1- cova do tamanho do torrão (19... ... |
Author(s): ARAÚJO NETO, S. E.; SOUZA, S. R. de; SALDANHA, C. S.; FONTINELE, Y. da R.; NEGREIROS, J. R. da S.; MENDES, R.; AZEVEDO, J. M. A. de; OLIVEIRA, E. B. de L. O objetivo deste trabalho foi avaliar o vigor e a produtividade do maracujazeiro-amarelo plantado em diferentes tamanhos de cova e plantio direto sob manejo orgânico. O experimento foi conduzido de 20... ... |
Author(s): FREITAS, A. R.; SANTOS, A. R.; FERREIRA, R. P.; MOREIRA, A.; DESTEFANI, C. R. El objetivo de este trabajo fue utilizar las técnicas de análisis exploratorio y de la medidas repetidas (MR) considerando datos de la producción de materia seca (PMS) obtenidos de 20 cortes mensuales... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.