Search Publications
Filter by:
Author(s): MOURA, C. L. A. de; PINTO, G. A. S.; RODRIGUES, S.
|
Author(s): HEINZ, K. G. H.; TAVARES, L. B. B.; SILVA, P. R.; DOMINGUEZ, A. C.
|
Author(s): ARAÚJO, I. F. de; NÓBREGA, J. P.; CAVALLAZZI, J. R. P.; MUNIZ, A. W.; VARGAS-ISLA, R.; ISHIKAWA, N. K. O objetivo deste trabalho foi investigar o efeito da variação do pH na atividade de lacase e na descoloração de corantesindustriais por um extrato enzimático do fungo de podridão branca Panus lecomtei... ... |
|
Author(s): SILVA, E. A. da; PACHECO, T. F.; MENDES, T. D.; LEMOS, M.; CARVALHO, F. B. de P.; FAVARO, L. C. de L.; MENDONCA, S.; SIQUEIRA, F. G. de; SOUZA JUNIOR, M. T.
|
Author(s): BOTTA, D. C.; CUNHA, F M. da; FLORENCIO, C.; BADINO JUNIOR, A. C.; FARINAS, C. S.
|
Author(s): BOTTA, D. C.; CUNHA, F. M. da; FLORENCIO, C.; BADINO JR. A. C.; FARINAS, C. S.
|
Author(s): CASTRO, R. J. S. de; FREITAS, A. C. de; PINTO, G. A. S.
|
|
Author(s): STORCH, T.; FABER, M.; MOURA, R.; SILVA, N. M. da; FERREIRA, W.; GIRARDI, C. L. O presente trabalho tem como objetivo aperfeiçoar o método de obtenção de extrato enzimático bruto de polpa de maçã para posterior análise de atividade enzimática a fim de avaliar o envolvimento de en... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.