Search Publications
Filter by:
Author(s): SILVEIRA, M.; DALY, D. C.; SALIMON, C. I.; WADT, P. G. S.; AMARAL, E. F. do; PEREIRA, M. G.; PASSOS, V.
|
|
Author(s): WALTER, E. H. M.; FELBERG, I.; OLIVEIRA, D. R. de; COSTA, S. D. de O.; CONTE, C. Este trabalho apresenta o processo tecnológico que permite a fermentação por probióticos de bebidas obtidas de diferentes matérias-primas de soja. A bebida de soja é preparada pelo processo tradiciona... ... |
Author(s): LENGOWSKI, E. C.; BOLZON DE MUNIZ, G.; NISGOSK, D.; MAGALHAES, W. L. E. A celulose é um biopolímero extensamente estudado pela humanidade em virtude de ser renovável, ines - gotável e em função de suas propriedades químico/físicas adequadas a diversas finalidades. A tendê... ... |
|
|
|
|
|
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.