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Author(s): SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; TONIETTO, J. Yeasts are versatile microorganisms which show heterogeneity in their abilities of aromatic molecules formation. The metabolic conversions may improve the production of a particular compound already f... ... |
Author(s): SILVA, I. S.; BARROS, A. P. A.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; BIASOTO, A. C. T. The thermovinification technique, as a replacement for traditional maceration, is primarily applied to increase the extraction of phenolic compounds and may impact the yeast growth dynamics during alc... ... |
Author(s): MENDONÇA, A.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C. Fungos filamentosos são exímios contaminantes de alimentos e, de forma geral, são formadores de micotoxinas. Penicillium crustosum, em especial, é capaz de formar a roquefortina C e uma forte neurotox... ... |
Author(s): GAENSLY, F.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; PICHETH, G.; BONFIM, T. M. B.
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Author(s): AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; BOMFIM, T. M. B. B. The study of grape microflora is of interest when autochthonous yeasts, which are related to typical wine characteristics, are intended to be used in winemaking. The election of matrix-assisted laser... ... |
Author(s): SANCHES, M. M.; LAMAS, N. S.; REIS, M. B. A.; ARIETA-SOSA, J. G.; ROMANO, E.; MELO, F. L.; RIBEIRO, S. G.
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Author(s): BECK, P.; TEIXEIRA, G. J. G.; MORINI, M. A. L.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da Na agricultura, o controle de doenças acarretadas por fungos filamentosos é convencionalmente feito por meio de agrotóxicos. Este procedimento compromete não somente o ambiente e a biodiversidade, com... ... |
Author(s): CARVALHO, A. V. T. de; SILVA, T. G. F. da; SOUZA, L. S. B. de; MOURA, M. S. B. de O modelo da Zona Agroecológica (ZAE) da FAO foi elaborado para plantas tipo C3 e C4, e até então não foi aplicado para plantas MAC (Metabolismo Ácido das Crassuláceas). O desempenho do modelo ZAE foi... ... |
Author(s): FARIAS, P. M de; LIMA, L. V. de; LIMA, J. R.; TORRES, L. B. de V.
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Author(s): MIRANDA, J. dos R. CEFET; PULZ, C. E.; OLIVEIRA, J. E. de M. As cactáceas atualmente encontradas em áreas semi-áridas de todo mundo, são consideradas, em determinadas épocas do ano como única fonte de alimentos para os animais. |
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