Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): ASCHERI, J. L. R.; COURI, S.; MADEIRA, E.

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): FREITAS, D. M. de; FARINAS, C. S.; PESSOA, J. D. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): MATTOS, M. da C.; GALDEANO, M. C.; CARVALHO, C. W. P. de; NOGUEIRA, L. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SALOMÃO, J.; WALTER, E. H. M.; CARDOSO, L. C. D.; PAULA BARROS, E. B.; LEITE, S. G. F.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): ESTANECH, A. F. da C.

O pescado é um alimento altamente nutritivo fonte de proteínas de alto valor biológico variando de 15% a 25%, completo em aminoácidos essenciais, nutrientes fornecidos exclusivamente pela dieta, apres... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): TELES, A. M.; HEIDEN, G.

Abstract: Blumea is one of the largest genus within the tribe Inuleae, Asteraceae, with approximately 100 species across tropical Asia, Africa, Oceania, and the Americas. It is characterized by discif... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2024

Author(s): RIVAS, J. C.; CABRAL, L. M. C.; ROCHA-LEÃO, M. H. M. DA

Important functional compounds present in fruits are often lost in technological processes and during storage. Microencapsulation technique allows maintaining the compounds of interest and adding valu... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): VIEIRA, A. D. S.; SANTOS, K. M. O. dos; BARCELOS, S. C. de; OLIVEIRA, I. C.; SAAD, S. M. I.

Descreve o processo desenvolvido para a produção do queijo tipo petit-suisse simbiótico a partir de leite de cabra e polpa de maracujá, com adição da cultura probiótica Lactobacillus rhamnosus Lr-32 e... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): PAIM, D. R. S. F.; TELES, A. S. C.; COSTA, S. D. de O.; WALTER, E. H. M.; TONON, R. V.

Este trabalho teve como objetivo a avaliação da estabilidade à estocagem do suco de juçara probiótico microencapsulado. O suco de juçara adicionado de micro-organismos Bifidobacterium animalis spp. La... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): ESTANECH, A. F. da C; SILVA, K. A. M. da; OLIVEIRA, N. G. M.; AMORIM, E.; TORREZAN, R.; OLIVEIRA, G. M. de

A população mundial atingirá um contingente de cerca de 9,7 bilhões de indivíduos em cerca de 30 anos, aumentando assim, a demanda de pescado como alimento. Na pesca, as espécies capturadas da fauna a... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.