Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Repository: BDPA     Publication year: 2012

A pasteurização de um alimento é um tratamento térmico que tem o objetivo de reduzir a carga microbiana, inativar enzimas para prolongar a sua vida útil e deve estar aliada a outras formas de conserva... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Repository: BDPA     Publication year: 2015

O objetivo deste trabalho foi avaliar a resposta à adubação de diferentes genótipos de cajueiro utilizados como porta-enxertos na produção de mudas de cajueiro-anão ‘BRS 226’. Observou-se que a adubaç... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Esse projeto contemplou avaliações de emissão de metano entérico de ovinos e de fluxo de gases do solo, buscando mensurar e conhecer a dinâmica dos fluxos de gases em sistemas de produção da espécie o... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Abstract: Chemical and sensory properties of a mechanically extracted, degummed and bleached oil from baru (Dipteryx alata Vog.) almonds were traced during storage. Baru oil (BO) was packed with and w... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

De origem indiana, o chutney é preparado com especiarias, vinagre, frutas e vegetais. O objetivo desse trabalho foi elaborar e avaliar a aceitação de um molho chutney preparado com maracujá da caating... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.