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Author(s): NASCIMENTO, N; FERREIRA, A.; NASCIMENTO, A. C. C.; SILVA, F. F. e; FERREIRA, R. de P.; CRUZ, C. D.

ptabilidade de genótipos de alfafa (Medicago sativa L.). Neste método os genótipos são comparados a ideótipos definidos de acordo com o interesse do pesquisador por meio do modelo de regressão bissegm... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): NASCIMENTO, M.; NASCIMENTO, A. C. C.; CIRILLO, M. A.; FERREIRA, A.; PETERNELLI, L. A.; FERREIRA, R. de P.

This study aimed to evaluate the association between responses obtained using methods of adaptability and stability by using correspondence analysis. The forage yield of 92 genotypes of alfalfa (Medic... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): CIPRIANI, H. N.; MENDES, A. M.; VIEIRA, A. H.; CHAGAS, J. O. N.; SOUZA, N. R. de; OLIVEIRA, F. F. de; SILVA, V. V. da

O objetivo deste trabalho foi avaliar as propriedades químicas de substratos compostos de solo, borra de café e húmus de minhoca.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SILVA, D. J. S.; SILVA, K. J. D. e; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.

O objetivo do estudo foi avaliar a composição centesimal de biscoitos elaborados com farinha de trigo (FT) e formulações com substituição parcial ou total pela farinha de arroz (FA) e/ou farinha integ... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): RODRIGUES1, L. L.; GOMES, F. de O.; NABESHIMA, E. H.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e

Objetivou-se, neste trabalho, avaliar o efeito da substituição (0% a 100%) da farinha integral de trigo (FIT) por farinhas integrais de feijão-mungo (FIFM) e de arroz (FIA) na qualidade dos biscoitos....

Repository: BDPA     Publication year: 2023

Author(s): SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e

Avaliou-se misturas ternárias de farinha de trigo (FT), farinha de arroz (FA) e farinha integral de feijão azuki (FIFA), conforme delineamento simplex-centróide com 3 pontos internos equidistantes adi... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): SANTOS, T. T.; BASSOI, L. H.; OLDONI, H.; MARTINS, R. L.

This work presents a methodology for 3-D phenotyping of vineyards based on images captured by a low cost high-definition webcamera. A novel software application integrated visual odometry and multiple... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.; SILVA, K. J. D. e

A mixture design was used to evaluate the effect of replacing (0 to 100%) wheat flour (WF) with wholegrain azuki bean (WABF) and rice (RF) flours on the biscuits quality. High proportions of WABF incr... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): SOUZA, G. de; NERY, L. H.; PARIS, E. C.; KLEIN-GUNNEWIEK, F.; GIRALDI, T. R.

In this study, nanostructured ZnO films were synthesized by microwave hydrothermal method for application in photocatalysis. The synthesis was made starting a ethylene glycol and zinc acetate solution... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): MEGÍAS, M.; MEGIAS, M. E.; REIS, F. B.; HUNGRIA, M.; OLLERO, F. J.

Repository: BDPA     Publication year: 2018

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