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Author(s): CÔNSOLO, N. R. B.; PAULA, A. P. M. DE; FOZ, B. M.; COLNAGO, L. A.; MORAES, T. B.; NASSU, R. T.; SANTOS, P. M. DOS; PFLANZER, S. B.

Aging process is an important technology used to improve meat quality and eating experience, but different types of aging produce differences on meat organoleptic traits.

Repository: BDPA     Publication year: 2023

Author(s): JULIANO, R. S.; LISITA, F. O.; TIAMBO, C. K.; SOARES FILHO, M. da S.; SOARES, M. R.; ABREU, U. G. P. de

Com a finalidade de verificar alguma característica organoléptica desfavorável em ovos produzidos a partir de dietas com inclusão de farinhas de bocaiuva (Acrocomia aculeata) e mandioca (Manihot escul... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): BORGES, M.; BLASSIOLI-MORAES, M. C.; MICHEREFF, M. F. F.; HASSEMER, M. J.; NUNES, I.; SILVA, C. C. A. da; MAGALHÃES, D. M.; LAUMANN, R. A.; GUIMARAES, T. G.; SILVA, A. de C.; RICALDE, M. P.

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): MAGALHÃES, J. L. L.; OLIVEIRA, D. de S.; ROGERIO, M. C. P.; ALBUQUERUE, F. H. M. A. R. de; DUARTE, T. F.; ARAÚJO, A. R.

Resumo: A avaliação das características qualitativas da carcaça bem como a análise sensorial, são parâmetros que vem somar no intuito de completar a avaliação do desempenho animal. O presente estudo f... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): DUTRA, M. de S.; MESQUITA, M. S. O.; VASCONCELOS, A. K. D.; BATISTA, A. S. M.; MESQUITA, R. M.; MAGALHÃES, Y. A.; LIMA, L. D. de; DUARTE, T. F.

Resumo: Objetivou-se caracterizar a carne de cordeiros Morada Nova abatidos em diferentes idades e submetidos ou não a suplementação. Foram utilizados 32 cordeiros, machos, não castrados, abatidos aos... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): BENEVIDES, S. D.; SANTOS, K. M. O. dos; LAGUNA, L. E.; GARRUTI, D. dos S.; AGUIAR, R. A. C.

Resumo: A Embrapa Caprinos e Ovinos participou do Circuito Brasileiro de Degustação de Vinhos, em Fortaleza, Ceará, realizando a degustação de oito variedades de queijos caprinos, e três delas foram a... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): PEREIRA, A. M. de S.; SILVA, G. dos S.; ALMEIDA, R. D.; SALLES, H. O.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A.

Sazetak: The effects of Lactobacillus casei BGP93 used as adjunct culture on the physicochemical, textural and sensory characteristics of a dairy beverage processed with goat Coalho cheese whey powder... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): JUNGHANS, D. T.; SANTOS FILHO, S. A.; LEAL, D. R. M.

The Brazilian pineapple industry is based on the cultivar Pérola, very demanded by consumers due to its organoleptic characteristics, but highly susceptible to fusariosis, caused by Fusarium guttiform... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): GOMES, P. B.; CARVALHO, L. M. de; PAIVA, S.; MOTTA, R.; LEITE, D. M. da C.; CARVALHO, J. L. V. de; SOARES, A. G.

The juçara palm (Euterpe edulis), endemic to the Atlantic forest region, is known for producing a palm heart known for producing an excellent quality of palm heart and its extractive exploitation led... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

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