Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): CAMPOS, R. V.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; KERN, E. L.; PADILHA, A. H.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): CAMPOS, R. V.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; PADILHA, A. H.

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): ZAFALON, L. F.

A qualidade dos produtos alimentícios oferecidos à população é preocupação atual e cada vez mais ampla, não só por parte de órgãos governamentais como também de indústrias processadoras. Esta qualidad... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Author(s): KERN, E. L.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; DALTRO, D. S.; ALFONZO, E. P. M.; SILVA, I. C. M. DA

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): COSTA, C. N.; TEIXEIRA, N. M.; FREITAS, A. F. de; COBUCI, J. A.; VALLOTO, A. A.; RIBAS NETO, P. G.; BARRA, R. B.; CAMPOS, L. de S.; HAGUIHARA, K.; MARQUES, A.

Características produtivas. Base de dados. Modelo estatístico e metodologia de análise. Percentis de classificação. PTAs para as produções de leite, gordura e proteína. Características de tipo. Base d... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): CALCAGNOTO, L. R.; FERNÁNDEZ, D. del R. R.; CIRILLO, M. A.; ALVES, H. M. R.; BORÉM, F. M.

RESUMO: Este estudo investiga a qualidade sensorial dos cafés produzidos na região da Serra da Canastra, em Minas Gerais, Brasil, considerando a influência da altitude e métodos de processamento. Util... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2024

Author(s): CLEMENTE, A. da C. S.; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CAIXETA, F.; PEREIRA, C. C.; ROSA, S. D. V. F. da

Os efeitos das operações pós-colheita de processamento e secagem e as condições de armazenamento são fatores relevantes a serem considerados para análise da qualidade do café. Dependendo das condições... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): CLEMENTE, A. da C. S.; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CAIXETA, F.; ROSA, S. D. V. F. da

As condições de produção, bem como as operações pós-colheita de processamento, secagem e as condições de armazenamento podem acarretar alterações na composição físico-químicas dos grãos de café, influ... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): TURETTA, A. P. D.; FIDALGO, E. C. C.; PRADO, R. B.; SCHULER, A. E.; COUTINHO, H. L. da C.

The cascade model is a commonly applied framework to evaluate ecosystem services provision, highlighting their benefits to society and assigning non-monetary and monetary values to these services. Ada... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): KROLOW, A. C. R.; NACHTIGAL, J. C.; HOFFMANN, A.; MARTINS, C. R.

Repository: BDPA     Publication year: 2024

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.