Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

As micotoxinas são compostos tóxicos produzidos por certas espécies de fungos encontrados em grãos contaminados. No sul do Brasil, ocorre a doença giberela do trigo, causada por espécies do fungo Fusa... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

The aim of this study was to evaluate the effect of combinations of soaking temperature and time during the parboiling on the technological, physicochemical and sensory quality of two upland rice cult... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Este capítulo tem por objetivo destacar os ganhos qualitativos paralelos, objetivos e subjetivos, decorrentes do exercício de Análise e Melhoria de Processos (AMP) na Secretaria de Negócios (SNE), com... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

A qualidade final de um vinho depende em grande parte do processo fermentativo. Os fatores determinantes para tal são: a cepa de levedura e uma adequada composição nitrogenada dos mostos.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

O presente trabalho reuniu em Sistemas de Informação Geográfica (SIG) os elementos cartográficos e bibliográficos necessários para a obtenção dos fatores inerentes a EUPS, para aplicá-la na bacia hidr... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.