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Author(s): SANTOS, P. M.; PROVAZI, M.; SOUZA, G. B. de As proteases são enzimas que catalisam reações em que proteínas são o substrato. |
Author(s): RIBEIRO, C.; FALCAO, P. R. K.; NESHICH, G.; SANTORO, M. Short Abstract: We compared two approaches to construct phylogenetic trees from a set of serine proteases with deciphered 3D_structure. The first approach: sequence alignment generates a phylogenetic... ... |
Author(s): AZEVEDO, M. M. B. de; ALMEIDA, C. A.; CHAVES, F. C. M.; BERGTER, E. B.; BIZZO, H. R.; ALVIANO, C. S.; ALVIANO, D. S. The aim of this study was to evaluate the inhibitory activity of some species of Croton and Piper essential oils (EOs) in P. boydii secreted proteases. |
Author(s): DEPIERI, R. A.; PANIZZI, A. R. Avaliou-se a presença de alfa-amilase, cisteína-protease e carboximetil-celulase salivar em Dichelops melacanthus (Dallas), Euschistus heros (F.) e Nezara viridula (L.) alimentados e em jejum por 24h.... ... |
Author(s): ARAGÃO, V. P. M.; AGUIAR, V. M. P.; EGITO, A. S. do; JULIÃO, M. S. da S.; ANDRADE, L. B. da S. Vegetais são uma rica fonte de proteínas bioativas de amplo interesse e variadas aplicações. Proteases, peroxidases e inibidores de proteases são foco de diversas pesquisas no intuito de investigar a... ... |
Author(s): AVILA, V. S. de; GOPINGER, E.; BOTTCHER, A; RIGO, A. P.; KRABBE, E. L. RESUMO O objetivo foi avaliar o efeito da adição de protease exógenas em dietas à base de milho e farelo de soja sobre o rendimento de carcaça e corte. Foram utilizados 1170 pintos de corte, machos, d... ... |
Author(s): GALLENTI, R.; HUSSEIN, H. E.; ALZAN, H. F.; SUAREZ, C. E.; UETI, M.; ASURMENDI, S.; BENITEZ, D.; ARAUJO, F. R.; ROLLS, P.; SIBEKO-MATJILA, K.; SCHNITTGER, L.; FLORIN-CHRISTENSEN, M. Babesia bovis, a tick-transmitted apicomplexan protozoon, infects cattle in tropical and subtropical regions around the world. In the apicomplexans Toxoplasma gondii and Plasmodium falciparum, rhomboi... ... |
Author(s): ROSA, L. O. L.; SANTANA, M. C.; SOARES, T. L. D.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; STEPHAN, M. P.; BRIGIDA, A. I. S.; CABRAL, L. M. C.; MELINGER-SILVA, C. M.
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Author(s): ARRUDA, M. S.; SILVA, F. O.; EGITO, A. S. do; SILVA, T. M. S.; LIMA FILHO, J. L.; PORTO, A. L. F.; MOREIRA, K. A. Abstract: The casein and its hydrolysates have many desirable functional properties, so there is great interest in its use in food and pharmaceutical industries. The hydrolysis of casein by a new prot... ... |
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