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Author(s): CARRÃO-PANIZZI, M. C.; PIPOLO, A. E.

Características: BRS 213, BRS 257, BRS 258, BRS 267.

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): CRANCIANINOV, W. S.; FREITAS, A. M.; SANTANA, A. C.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): CRANCIANINOV, W. S.; FREITAS, A. M.; URRUTIA, C. R.; SANTANA, A. C.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): MANDARINO, J. M. G.; BENASSI, V. de T.

Receitas básicas; Grãos de soja cozidos; Farinha integral de soja torrada (kinako); Receitas salgadas e doces; Bolinho chinês com grãos de soja cozidos; Estrogonofe com proteína texturizada de soja (P... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): QUINAUD, B. E. R.; MONTEIRO, P. L.; PIRES, C. R. F.; SANTOS, V. F. dos; KATO, H. C. A.; SOUSA, D. N. de

O macarrão é um alimento que se destaca pela riqueza de carboidratos além de ser rico em amido e com baixo de teor de gorduras, sendo de grande valorização o seu enriquecimento por proteínas e ainda v... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): BENASSI, V. T.

Informações sobre o diabetes: definição, histórico do diabetes e seu tratamento, ocorrência, o papel da insulina, o papel dos carboidratos, os açúcares, Tipos de diabetes, sensibilidade à insulina, pe... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): OLIVEIRA, M. A.; LORINI, I.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; QUIRINO, J. R.; BEATRIZ SPALDING CORRÊA-FERREIRA; VILAS BOAS, R. L. P.; DELAFRONTE, B.

ABSTRACT: The aim was to determine changes in oil and protein content in soybean grain after different stink bugs field managements, on harvest and after of grain storage, using near infrared spectros... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): BENASSI, V. T.; PRUDENCIO, S. H.

ABSTRACT: Tofu is a non-fermented food product obtained by soybean extract coagulation and the soybean cultivar influences tofu characteristics. This study aims to assess the influence of sensory desc... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): BORGES, C. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B da; IDA, E. I.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): GRADE, L. C.; MOREIRA, A. A.; VAREA, G. S.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

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