Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): PERUQUETTI, R. C.; SILVA, Y. C. da; DRUMOND, P. M.

Neste estudo, são apresentados dados sobre a sazonalidade e a abundância das espécies de forídeos que atacam ninhos de abelhas-sem-ferrão no Município de Rio Branco, Acre, bem como a atratividade de d... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): ILHA, E. C.; TORRES, R. C. de O.; BERTOLDI, F. C.; REIS, V. D. A. dos; SANT'ANNA, E.

Com a perspectiva de diversificação dos produtos derivados do mel, este trabalho teve como finalidade avaliar a produção de vinagre de mel de abelhas africanizadas (Apis mellifera L.). A produção do v... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): RODRIGUES, F.; LIMA, C. B.; RIBEIRO, M. de F.; BRAGA, J. R.

Este trabalho foi realizado com o objetivo de testar a eficiência de diferentes tipos de vinagre.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): OLIVEIRA, A. P. M. de; VENTURIERI, G. C.; CONTRERA, F. A. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): FIORAVANÇO, J. C.; ZANUS, M. C.

456) O que é o suco de maçã? 457) Quais os padrões mínimos estabelecidos pela legislação relativos ao suco de maçã? 458) Quais são as principais características da matéria-prima para elaboração de suc... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): OLIVEIRA, L. C. de; COSTA, W. C. L. da; VINAGRE, V. G.; SIQUEIRA, J. E. de S.; SILVA, S. da C.; SILVA, S. Y. S.; MARINHO, A. N. do R.; ROCHA, D. C. da C.; MARINHO, P. S. B.; NAKASONE, A. K.; MARINHO, A. M. do R.

Bacterial spot, which is the main disease occurring in passion fruit trees, is caused by the bacterium Xanthomonas axonopodis pv. passiflorae, leading to large annual losses in passion fruit crops. Th... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): RIZZON, L. A.

Reconhece-se a uva madura se pelas características externas que são facilmente perceptíveis: ? Cacho e pedúnculo normalmente lignificados. ? O pincel se separa facilmente do grão. ? Grão com consistên... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Localização. Cursos de capacitação em produção de: vinhos, vinagre, sucos, geléias e graspa. Esttrutura. Atividades previstas para 2008/2009. Missão.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): PINHEIRO, V. L.; CASCELLI, S.; SOUSA, R. M. de D. de; MACHADO, C. M. M.; RIBEIRO, C. S. da C.

No ambiente caseiro, predomina a produção de conservas de pimentas em vinagre ou azeite, ou ainda picles, molhos e geléias picantes a base de frutas. É grande o número de receitas caseiras ou artesana... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2006

Author(s): MORALES, M. M.; SARTORI, W. W.; SILVA, B. R.; SPERA, S. T.; MENDES, A. B. D.; AMBROSIO-ALBUQUERQUE, E. P.

ABSTRACT: Wood vinegar has been used for over a century as a fertilizer and antimicrobial agent, but its impacts on ecosystems are poorly understood; further research is necessary to understand its ch... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.