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Author(s): MERLO, M. N.; AVANZI, J. C.; SILVA, L. de C. M. da; ARAGÃO, O. O. da S.; BORGHI, E.; MOREIRA, F. M. de S.; THEBALDI, M. S.; RESENDE, A. V. de; SILVA, M. L. N.; SILVA, B. M. Many researchers have reported relationships of physical and chemical properties with water erosion; however, little is known about microbiological properties in this context. Thus, the aim of this st... ... |
Author(s): RESENDE, J. M.; QUEIROZ, M. R. de; SOARES, A. G.; SILVA, O. F.; SAGGIN JUNIOR, O. J.
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Author(s): OTENIO, M. H.; RAVANHANI, C.; CLARO, E. M. T.; SILVA, M. I. da; RONCON, T. J. Human consumption water can be obtained from several different sources. One of these sources, the underground source, which due to its low cost, easy perforation and water capitation from the free wat... ... |
Author(s): MATTHIENSEN, A.; MIRANDA, C. R. de; MULINARI, M. R. A legislação ambiental brasileira busca minimizar os impactos negativos ou prejudiciais nas UCs pela presença de zonas de amortecimento no entorno destas. A área de estudo em questão compreende o Laje... ... |
Author(s): CELLA, A.; LUDKE, J. V.; COLDEBELLA, A.; LUDKE, M. do C. M. M.; SIQUEIRA, H. A.; OLIVEIRA JÚNIOR. J. M. de; PERIPOLLI, V.; BIANCHI, I. Abstract: The aim of this study was to evaluate the variations in the stability and nutrient concentration in concentrates for piglet feeding. Five treatments were established: T1 - Control, standard... ... |
Author(s): MUNIZ, D. H. de F.; SIMPLICIO, N. de C. S.; ROCHA, F. R. M.; OLIVEIRA FILHO, E. C. de; LIMA, J. E. F. W. A água é um recurso natural intensamente utilizado e essencial à manutenção da vida. Dentre os principais contribuintes para o comprometimento da qualidade da água pode-se destacar os efluentes (domés... ... |
Author(s): PINTO, F. de R.; SOUZA, V. de; NADER FILHO, A.; AMARAL, L. A. do Os objetivos do trabalho foram avaliar a qualidade microbiológica da água de usos múltiplos e utilizada na produção leiteira em doze propriedades na região da Gameleira, no Município de Sacramento, MG... ... |
Author(s): SILVA, A. M. M.; JONES, D. L.; CHADWICK, D. R.; QI, X.; COTTA, S. R.; ARAÚJO, V. L. V. P.; MATTEOLI, F. P.; LACERDA-JÚNIOR, G. V.; PEREIRA, A. P. A.; FERNANDES JUNIOR, P. I.; CARDOSO, E. J. B. N. Arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) and plant growth-promoting rhizobacteria (PGPR) are able to provide key ecosystem services, protecting plants against biotic and abiotic stresses. Here, we hypothesi... ... |
Author(s): SILVA, C. F. da; PEREIRA, M. G.; RODRIGUES, L. A. da S.; TEODORO, S. A.; MARCELO ANTONIOL FONTES; GAIA-GOMES, J. H.; SILVA, E. M. R. da Water erosion is one of the main forms of soil degradation, causing economic, environmental, and social damage. This study evaluated the effects of different formation stages of gullies (initial - IG;... ... |
Author(s): REZENDE-DE-SOUZA, J. H.; NASSU, R. T.; MACEDO, R. E. F. DE; FRANCISCO, V. C.; KARWOWSKI, M. S. M.; PFLANZER, S. B. A new type of aging has been employed in which the meat receives a layer of fat prior to aging, known as being butter-aged. This study investigated the effects of using milk butter and pork lard as co... ... |
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