Search Publications
Filter by:
Author(s): SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, M. Ilex paraguariensis leaves are traditionally used to prepare hot or cold beverages in South America. Yerba mate fruit pulp has no commercial value, nevertheless, its extract showed different biologica... ... |
Author(s): PIRES, L. S. dos S.; LIMA, R. A.; SANTOS, M. R. A. dos; FERRER HERNÁNDEZ, A. E. O objetivo deste trabalho foi realizar um estudo fitoquímico do extrato etanólico do caule de S. stramonifolium, visando identificar as classes de compostos secundários presentes. |
Author(s): RIBEIRO, R. C.; MOTA, M. F. S.; SILVA, R. M. V.; SILVA, D. C.; NOVAES, F. J. M.; VEIGA JUNIOR, V. F. da; BIZZO, H. R.; TEIXEIRA, R. S. S.; REZENDE, C. M. Green and roasted coffee oils are products rich in bioactive compounds, such as linoleic acid and the diterpenes cafestol and kahweol, being a potential ingredient for food and cosmetic industries. An... ... |
Author(s): NASCIMENTO FILHO, W. B.; SMIDERLE, O. J.; SOUSA, R. C.; SILVA, H. E. B.
|
Author(s): ROSSATO, R.; PRETE, C. E. C.; CASTRO, C. de; TOMM, G. O.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ARAÚJO, P. M. de Estabelece uma equação de calibração e estima a eficiência da espectroscopia de reflectância no infravermelho próximo (NIR), para avaliar o teor de óleo em sementes de canola, no Sul do Brasil. Inform... ... |
Author(s): ROSSATO, R.; PRETE, C. E. C.; CASTRO, C. de; TOMM, G. O.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ARAÚJO, P. M. de; CARVALHO, C. G. P.
|
Author(s): CAMPOS, H. O. B.; TRINDADE, D. G. F.; DOMINGUES, A. F. N.; MATTIETTO, R. de A.
|
Author(s): ROSSATO, R.; PRETE, C. E. C.; CASTRO, C. de; TOMM, G. O.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ARAÚJO, P. M. de; CARVALHO, C. G. P. de ABSTRACT – The objective of this work was to establish a calibration equation and to estimate the efficiency of near?infrared reflectance (NIR) spectroscopy for evaluating rapeseed oil content in Sout... ... |
Author(s): RAISER, A. L.; SILVA, B. R. da; MORALES, M. M. Os hidrocarbonetos policíclicos aromáticos (HPAs) são compostos orgânicos semi-voláteis formados principalmente pela combustão incompleta de materiais orgânicos (Grover et al., 2013; Liu et al., 2015)... ... |
Author(s): RAISER, A. L.; SILVA, B. R. da; MORALES, M. M. Os hidrocarbonetos policíclicos aromáticos (HPAs) são compostos orgânicos semi-voláteis formados principalmente pela combustão incompleta de materiais orgânicos (Grover et al., 2013; Liu et al., 2015)... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.