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Versatile cultivar intended for both flour production and starch production recommended for specific areas of the Northeast.

Its potential covers both areas of the industry, offering a va

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Product: Cultivar     Launch year: 2008     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

A mandioca (Manihot esculenta Crantz) é a principal cultura de subsistência para pequenos produtores na Região Nordeste do Brasil, predominantemente em áreas que combinam baixa incidência de chuva

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Agricultural practice: For plant pest management     Launch year: 2006     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

É uma cultivar de mandioca de uso industrial, recomendada para o Mato Grosso do Sul (sul/sudeste), Paraná (noroeste e extremo oeste) e São Paulo (centro-oeste, sudoeste e oeste). Em relação à prod

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Product: Cultivar     Launch year: 2016     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

This is high yield yellow table cassava cultivar that reaches up to 70 tons per hectare. As the plant architecture has little branching, it favors crop treatments. Due to its precocity, the cultivar s

Product: Cultivar     Launch year: 2015     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

BRS 420 is a cassava cultivar for industrial use recommended for the states of Paraná and Mato Grosso do Sul. With aptitude for use in no-till farming areas, the cultivar presents expressive super

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Product: Cultivar     Launch year: 2020     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

Variety for industrial use with high root and dry matter productivity and high starch quality.

BRS Novo Horizonte is suitable for mechanized planting in the micro-regions of Valença, Jequ

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Product: Cultivar     Launch year: 2018     Responsible Unit: Embrapa Cassava & Fruits

*Content only available in Portuguese

Prática agropecuária que propõe o melhor arranjo para o cultivo de melancia consorciada com mandioca sob diferentes épocas de plantio para a região do Cerrado de Roraima, mantendo-se o espaçamento de ...

Agricultural practice: For planting/sowing     Launch year: 2020     Responsible Unit: Embrapa Roraima

*Content only available in Portuguese

Cultivar de mandioca para mesa, com potencial produtivo de até 25 t/ha, colheita entre 6 e 12 meses após o plantio, rápido cozimento, sabor diferenciado, 26,3% de teor de amido, baixa ocorrência d

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Product: Cultivar     Launch year: 2023     Responsible Unit: Embrapa Rondônia

*Content only available in Portuguese

No Brasil, as pastagens, sobretudo, de gramíneas tropicais, constituem a principal fonte de alimento para os ruminantes. Entretanto, no período da seca a forragem pode ser limitante em quantidade

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Agricultural practice: For animal feed management     Launch year: 1983     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

*Content only available in Portuguese

A aplicação da tecnologia do uso de cobertura plástica do solo no cultivo de mandioca de mesa no Cerrado do Brasil Central propicia a diminuição da mão-de-obra utilizada na condução da lavoura par

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Agricultural practice: For weed management     Launch year: 2020     Responsible Unit: Embrapa Cerrados