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*Content only available in Portuguese

A pasta de amêndoa de castanha de caju é um alimento produzido à base de amêndoas, inteiras ou quebradas, fritas ou cruas. O produto assemelha-se ao creme de amendoim (peanut butter) bastante cons

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Process: To obtain processed food (agroindustry)     Launch year: 2007     Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry

BRS 015 is an open pollination corn cultivar (varietal), whose grains are white, with better milling performance (softer, easily crushable and with high flour yield) compared to traditional variet

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Product: Cultivar     Launch year: 2019     Responsible Unit: Embrapa Temperate Agriculture

*Content only available in Portuguese

Prático e voltado ao produtor rural, o equipamento permite o manejo adequado de pastagens em piquetes sob pastejo contínuo. Indica o momento mais adequado para aumentar ou reduzir a lotação do pas

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Product: Machinery, implement, equipment     Launch year: 2013     Responsible Unit: Embrapa Beef Cattle

The Multifunctional Inoculant for Pastures with Brachiaria grasses, containing Azospirillum brasilense and Pseudomonas fluorescens bacteria, can be used both as pastures are establ

Product: Inoculant     Launch year: 2021     Responsible Unit: Embrapa Soybean

*Content only available in Portuguese

A BRS Estações é uma cultivar convencional de azevém de ciclo longo, recomendada para o cultivo em pastagens para alimentação de ruminantes na Região Sul do Brasil, mas também pode ser utilizada e

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Product: Cultivar     Launch year: 2022     Responsible Unit: Embrapa Dairy Cattle

BRS Oquira is a forage peanut (Arachis pintoi) cultivar propagated by seedlings. It can be consumed by cattle, horses and sheep, both through direct grazing in intercropped or pure pastur

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Product: Cultivar     Launch year: 2022     Responsible Unit: Embrapa Acre

*Content only available in Portuguese

Trata-se de um guia que contém um conjunto de estratégias, práticas agropecuárias, tecnologias e sistemas de produção que possibilitam a recuperação e renovação de pastagens degradadas no Cerrado,

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Agricultural practice: For grazing management     Launch year: 2021     Responsible Unit: Embrapa Cerrados

URS BRS Mesclador is a red clover cultivar selected for persistence and forage production in southern Brazil. As it is a temperate species, it naturally produces high-quality forage, with emphasis

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Product: Cultivar     Launch year: 2019     Responsible Unit: Embrapa Southern Livestock

Agriculture is usually the first activity implemented in integrated crop-livestock systems, then followed by forage. Nevertheless, São Mateus system starts the sequence with forage and soybean is cult ...

Agricultural System: Integrated farming     Launch year: 2013     Responsible Unit: Embrapa Western Agriculture

*Content only available in Portuguese

É uma metodologia para implantação de pastos multigramíneas. Sua principal aplicação é na implantação de pastagens para pecuária bovina. O Documento avalia e descreve uma das alternativas proposta

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Methodology: Methodology     Launch year: 2018     Responsible Unit: Embrapa Beef Cattle