Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CARVALHO, C. A.; LOURENÇO, M. V.; BERTONI, B. W.; FRANÇA, S. C.; PEREIRA, P. S.; FACHIN, A. L.; PEREIRA, A. M. S.; MORAES, R. M.; CERDEIRA, A. L. Many diseases and related degenerative processes including heart, câncer and Parkinson diseases are associated with rcactive oxygen species (ROS). In an effort Io preveni diseases, search for com-poun... ... |
Autoria: SCHNEIDER, J. R.; MÜLLER, M.; KLEIN, V. A.; ROSSATO-GRANDO, L. G.; BARCELOS, R. P.; DALMAGO, G. A.; CHAVARRIA, G. The aim was to evaluate the interactive eects on biochemistry and physiology of soybean plants exposed to simultaneous xenobiotic and water deficit stresses, and the possible attenuation of plant dama... ... |
Autoria: PEDRO, A. C.; PANIZ, O. G.; FERNANDES, I. A. A.; BORTOLINI, D. G.; RUBIO, F. T. V.; HAMINIUK, C. W. I.; MACIEL, G. M.; MAGALHAES, W. L. E. ABSTRACT: Biomaterials come from natural sources such as animals, plants, fungi, algae, and bacteria, composed mainly of protein, lipid, and carbohydrate molecules. The great diversity of biomaterials... ... |
Autoria: DENARDIN, C. C.; HIRSCH, G. E.; ROCHA, R. F. da; VIZZOTTO, M.; HENRIQUES, A. T.; MOREIRA, J. C. F.; GUMA, F. T. C. R.; EMANUELLI, T.
|
Autoria: LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; FEDRIGO, I. M. T. In vitro techniques are essential to assess the antioxidant potential of foods, although methods with diferent action mechanisms make troublesome data analysis. This article describes the use of artif... ... |
Autoria: BERNARDI, D. M.; DIETERICH, F.; DE PARIS, L. D.; SILVA F. G. D.; SARY, C.; BOSCOLO, W. R.; SIGNOR, A.; BERTOL, T. M.; SGARBIERI, V. C.
|
Autoria: VILELA, A. L. O.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; FÁVARIS, N. A. B.; FANTAZZINI, T. B.; BAUTE, J. L. Seed deterioration induces the formation of free radicals and proliferation of microorganisms, but the application of external antioxidants may lessen these effects. The aim of this study was to inves... ... |
|
Autoria: PEREIRA, M. C.; STEFFENS, R. S.; JABLONSKI, A.; HERTZ, P. F.; RIOS, A. de O.; VIZZOTTO, M.; FLORES, S. H.
|
Autoria: BRAGA, E. C. O.; BORGUINI, R. G.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; COUTO, G. A.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do; PACHECO, S.; JESUS, M. S. C. de; GODOY, R. L. de O.; TONON, R. V.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.