Search Publications
Filter by:
|
Author(s): PINTO, O. R. de; MUNIZ, C. R.; CARDOSO, J. E.; OLIVEI, F. S. A. de; LIMA, J. S.
|
Author(s): MOURA, C. F. H.; ALVES, R. E.; SILVA, E. de O.; LOPES, M. M. de A.
|
Author(s): FILHO, F. O.; ALCÂNTARA, D. B.; RODRIGUES, T. H. S.; SILVA, L. M. A. e; SILVA, E. de O.; ZOCOLO, G. J.; BRITO, E. S. de
|
|
Author(s): BIASOTO, A. C. T.; SAMPAIO, K. L.; MARQUES, E. J. N.; SILVA, M. A. A. P. da O objetivo desta pesquisa foi avaliar a reprodutibilidade das três técnicas no isolamento do aroma de suco de caju. |
Author(s): PESSOA, M. C. P. Y.; MINGOTI, R.; MORIYA, L. M.; PIZA, P. L. B. de Resumo: A cultura da noz macadâmia no Brasil é considerado uma das Culturas com Suporte Fitossanitário Insuficientes (CSFI), do Grupo 1 e subgrupo 1B, conforme Instrução Normativa Conjunta nº 01 (de 1... ... |
Author(s): MENEGUELLI, T. S.; KRAVCHYCHYN, A. C. P.; WENDLING, A. L.; DIONISIO, A. P.; BRESSAN, J.; MARTINO, H. S. D.; TAKO, E.; HERMSDORFF, H. H. M.
|
Author(s): MESQUITA, A. L. M.; LIMA, R. N. de; TEIXEIRA, P. B. S.; SOARES, J. V. DE S.; CARVALHO, Y. L. DE
|
Author(s): GARRUTI, D. dos S.; LIMA, J. R.; MELO, D. S.; BARBOSA, A. E. D.; VASCONCELOS, D. M. Este estudo teve como objetivo desenvolver uma metodologia para a análise da qualidade sensorial de amêndoas de castanha-de-caju e investigar o perfil sensorial das amêndoas das principais cultivares... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.