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Autoria: SACRAMENTO, F. Z. do; SOUZA, A. M. de; LEAL, I. S.; OLIVEIRA, J. E. de M. A região Nordeste tem se destacado na produção e exportação de frutas. Juntamente ao contínuo crescimento da atividade frutícola, ocorre a disseminação de insetos e ácaros-praga. Dentre os ácaros-prag... ... |
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Autoria: SOUZA, R. T. de; CONCEIÇÃO, M. A. F.; NAVES, R. de L. O objetivo deste trabalho foi desenvolver e validar modelos matemáticos para estimar a evolução da maturação das uvas ‘BRS Núbia’, nas condições do noroeste paulista. As avaliações foram conduzidas em... ... |
Autoria: TEIXEIRA, A. H. de C.; TONIETTO, J.; LEIVAS, J. F. Over the last few decades, the Brazilian semiarid region has appeared as one of the main tropical wine production areas in the country. The aim of this research was the elaboration and application of... ... |
Autoria: SANTAROSA, E.; SOUZA, P. V. D.; MARIATH, J. E. A.
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Autoria: CONCEIÇÃO, M. A. F.; EVANGELISTA, S. R. M.; MONTEIR0, J. E. B. de A.; MANDELLI, F.; TEIXEIRA, A. H. DE C.; TONIETTO, J. Fine wine production in Brazil was historica11y established in the extreme South of the country, in temperate climate. More recently, new producer regions appeared in South, Southeast and Northeast of... ... |
Autoria: VEIGA, M. da; FELDBERG, N. P.; NAVA, G.; BETTONI, J. C.
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Autoria: CIOTTA, M. N.; CERETTA, C. A.; TAGIAVINNI, M.; MOSER, D.; NAVA, G.; BRUNETTO, G.
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Autoria: LAGO, L.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. The objective of this study was to investigate the need to use of GC×GC to quantify toxic compounds (acetaldehyde, formaldehyde, ethyl carbamate and acrolein) produced during the fermentation of Syrah... ... |
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