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Autoria: COELHO, M. F. B.; FRANZ, C. A. B.; MORAIS FILHO, M.; SANO, S. M.; LIMA, H. C. de; DUBOC, E.
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Autoria: PESSOA FILHO, M. A. C. de P.; SOARES, T. N.; TELLES, M. P. de C.; COELHO, A. S. G.; CHAVES, L. J. Baru seed production is mostly based on extractivism, which, in addition to habitat loss, led to its inclusion in the IUCN Red List of Threatened Species. Genomic resources and propagation methods wil... ... |
Autoria: ALMEIDA, B. C. de; FALEIRO, F. G.; BELLON, G.; VILLELA, J. G. A.; SANO, S. M.; GUIMARAES, T. G.
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Autoria: AQUINO, F. de G.; GONCALVES, H. M.; CARVALHO, M. A.; DURÃES, N.; MALAQUIAS, J. V. A espécie arbórea nativa do bioma Cerrado Dipteryx alata vem ganhando destaque na cadeia alimentícia nacional e internacional, devido a sua castanha altamente nutritiva. O aumento da demanda pela cast... ... |
Autoria: GONCALVES, H. M.; AQUINO, F. de G.; MALAQUIAS, J. V.; DURAES, N.
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Crescimento inicial de Dipteryx alata (Baru) em diferentes níveis de adubação em condições de campo. Autoria: GONCALVES, H. M.; AQUINO, F. de G.; CARVALHO, M. A.; DURÃES, N. Dipteryx alata Vogel (baru) é uma das 121 espécies dominantes da flora do Cerrado, considerada típica de solos mesotróficos (Bridgewater et al., 2004). O baru tem se destacado no mercado nacional e in... ... |
Autoria: FALEIRO, F. G.; OLIVEIRA, J. da S.; JUNQUEIRA, N. T. V.; COSTA, A. M.
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Autoria: COSTA, A. M.; LIMA, H. C. de; PINELI, L. DE L. DE O.; CELESTINO, S. M. C. The aim of this work was to evaluate three process of the prepare of degreased flour of baru (Dipteryx alata Vog) with the intention of identifying those which provides products with the best quality... ... |
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Autoria: MARINHO, E. R. do A.; MANDÚ, V.; CAMPO, R. P.; COSTA, L. B. de L. C. da; BORSATO, A. V.; DONADON, J. R. As amêndoas de baru (Dipteryx alata) in natura são ricas em macro e micronutrientes e apresentam compostos bioativos. Os frutos de baru têm sido coletados pelas comunidades extrativistas para obtenção... ... |
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