Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SOARES, J. M. D; ABREU, R. E. F.; COSTA, M. M. da; MELO, N. F. de; OLIVEIRA, H. P. de Some species of Lactobacillus have demonstrated beneficial health effects being applied in the production of food supplements. Thus, the incorporation of viable cells as encapsulated probiotics repres... ... |
Autoria: MENDES, L. G.; MENDES, F. R. da S.; FURTADO, R. F.; BASTOS, M. do S. R.; OLIVEIRA, M. de A.; COSTA, J. M. C. da; CHENG, H. N.; BISWAS, A.; MOREIRA, R. de A.
|
Autoria: VARGAS, D. P.; CORADIN, J. H.; FERREIRA, L. V.; DORNELES, A. O. S.; VALGAS, R. A.; PEREIRA, A. da S.; CASTRO, C. M.; DUTRA, L. F. Synthetic or artificial seeds via encapsulated propagules could be used for in vitro regeneration and mass multiplication, for germplasm preservation and exchange of plant materials. An in vitro encap... ... |
Autoria: BRONDI, M.; FLORENCIO, C.; MATTOSO, L. H. C.; RIBEIRO, C.; FARINAS, C. S. This study proposes the use of green matrices of cellulose nanocrystals (CNC) and a nanocomposite of CNC with carboxymethyl cellulose (CMC) for efficiently encapsulating the plant biocontrol agent Tri... ... |
Autoria: ALEXANDRE, J. DE B.; BARROSO, T. L. C. T.; OLIVEIRA, M. DE A.; MENDES, F. R. DA S.; COSTA, J. M. C. DA; MOREIRA, R. DE A.; FURTADO, R. F.
|
Autoria: DUARTE, D. S.; NAASCIMENTO, J. A. de A.; BRITTO, D. de Given the potentiality of nanoparticles (NP) to load substances as active principle of drugs, cosmetics and food, there is interest in increasing its production. Particularly in the agroindustrial are... ... |
Autoria: SAMPAIO, G. L. A.; PACHECO, S.; RIBEIRO, A. P. de O.; GALDEANO, M. C.; GOMES, F. dos S.; TONON, R. V. The aim of this work was to evaluate the influence of the type of polymer and the effect of drying on the stability of lycopene-rich beads obtained by ionic gelation of a watermelon concentrate. Sodiu... ... |
Autoria: COSTA, A. M. M.; TONON, R. V.; TORRES, A. G. Pomegranate seed oil (PSO) is rich in bioactive compounds, such as conjugated linolenic acids (CLnA). Encapsulation is a packing technology that enables the application of highly oxidizable oils in fo... ... |
|
Autoria: DIAS, D. J. S.; JOANITTI, G. A.; AZEVEDO, R. B.; SILVA, L. P.; LUNARDI, C. N.; GOMES, A. J.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.