Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MALDONADE, I. R.; SANJINEZ-ARGANDONA, E. J.; GINANI, V. G. In this overview, the aim of this work was to evaluate the effect of citrus oil to inhibit the growth of Escherichia coli and Salmonella, ?in vitro?, to be used as sanitizer to wash fresh - cut produc... ... |
Autoria: GOUVEIA, E. M. F.; SILVA, I. S.; NAKAZATO, G.; ARAUJO, F. R.; CHANG, M. R. To verify the possibility of an experimental infection with enteropathogenic Escherichia coli and to confirm by PCR that the symptoms manifested after infection were due to the virulence factors of th... ... |
Autoria: ROSS, R. D.; SHOCK, C. C.; LAUBACHER, T. A.; PINTO, J. M.; MAHONY, A. C. The United States Food and Drug Administration?s (FDA) proposed water rules to implement the Food Safety Modernization Act (FSMA) could leave some growers, especially those who rely on an irrigation s... ... |
Autoria: CARNEIRO, M. T.; PEREZ, D. V.; FEITOSA, R. C.; WASSERMAN, J. C. Obtaining uncultured Escherichia coli from natural waters is an important step in the study of microbes in the environment, which are critical for bacterial decay and microbial source tracking. The qu... ... |
Autoria: RIBEIRO, L. F.; BARBOSA, M. M. C.; PINTO, F. de R.; SOUZA, V. de; OLIVEIRA, M. C.; BORGES, L. A.; AMARAL, L. A. do; FAIRBROTHER, J. M. Resumo: O objetivo deste estudo foi verificar a presença de E. coli patogênica extra-intestinal em queijos a base de leite não pasteurizados e verificar possíveis riscos à saúde humana. [Search of vir... ... |
Autoria: ROJAS, T. C. G.; MALUTA, R. P.; KOENIGKAN, L. V.; SILVEIRA, W. D. da Avian pathogenic Escherichia coli (APEC) infections are responsible for significant losses in the poultry industry worldwide. A zoonotic risk has been attributed to APEC strains because they present s... ... |
Autoria: BIER, D.; TUTIJA, J. F.; PASQUATTI, T. N.; OLIVEIRA, T. L.; ARAUJO, F. R.; VERBISCK, N. V. The aim of this study was to introduce matrix-assisted laser desorption/ionization (MALDI) time-of-flight (TOF) mass spectrometry to improve the traditional microbiological method for the detection of... ... |
Autoria: CHAPAVAL, L.; OLIVINDO, C. de S.; SOUZA, F. G. C. de; ALVES, F. S. F.; FROTA, I. M. A. da qualidade do leite de cabra, através da detecção de Escherichia coli e Pseudomonas aeruginosa, em amostras de mãos de ordenhador, tetos das cabras, leite, ordenhadeira e água, para o futuro estabel... ... |
Autoria: PISSETTI, C.; WERLANG, G. O.; KICH, J. D.; CARDOSO, M.
|
Autoria: SHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; LAUBACHER, T. A.; ROSS, R. D.; MAHONY, A. C.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M. The Food and Drug administration has expressed concern that Onions (Allium cepa) irrigated with water contaminated with high rates of Escherichia coli could harbor E. coli on their surface or interior... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.