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Autoria: ASCHERI, J. L. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; ALMEIDA, D. L. de; ASCHERI, J. L. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Autoria: GUIMARÃES, M. R. M.; ASCHERI, J. L. R.; STEPHAN, M. P.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; CARVALHO, C. W. P. de

Nowadays, there is a growing market for gluten-free baked goods for vegans. Usually, thedough viscoelasticity to make gluten-free breads is achieved with ingredients derived from animal origin (egg an... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: ASCHERI, J. L. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: AZEVEDO, V. M.; BORGES, S. V.; MARCONCINI, J. M.; YOSHIDA, M. I.; SENA NETO, A. R.; PEREIRA, T. C.; PEREIRA, C. F. G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: MARQUES, G. A.; MAGALHÃES, C. S.; DELMAESTRO, J. N.; OLIVEIRA, A. P. R.; MATTOS, M. da C.; CARVALHO, J. L. V. de; ASCHERI, J. L. R.; SILVA, E. M. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: CARVALHO, A. V.; BASSINELLO, P. Z.; RIOS, A. de O.; FERREIRA, T. F.; CARVALHO, R. N.; KOAKUZU, S. N.

The objective of this study was to develop a pre-gelatinized flour using a mixture of broken rice and split beans by thermoplastic extrusion, and to evaluate the physicochemical, nutritional, and tech... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: GOMES, R. da C.; MENEZES, G. R. de O.; FEIJO, G. L. D.

The Vis-NIRS is a non-destructive, simple, rapid, and safe method for evaluating meat quality. Studies using VIS/NIRS to predict the meat quality are based mainly in information collected on longissim... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: NOGUEIRA, A. R. de A.

A novel insight into the nutritional changes of Tilapia fillets due to heat treatments was provided by evaluating the influence of baking and air-frying on the total mass fraction and bioaccessibility... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: CARVALHO, A. V.

This research studied the effect of thermoplastic extrusion on the expansion index (EI), water absorption index (WAI), water solubility index (WSI), and sensory acceptance (SA) of a snack from rice gr... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

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