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Autoria: RICALDONI, M. A.; ROSA, S. D. V. F. da; CARDOSO, F. P.; FIGUEIREDO, M. A. de; VILELA, A. L.; COELHO, S. V. B.; FÁVARIS, N. A. B. Recalcitrant and intermediate seeds have limitations regarding conservation because of their sensitivity to desiccation and response to storage. Establishing a method for seed storage is difficult bec... ... |
Autoria: SANTOS, S. N.; CASTANHA, R. F.; HABER, L. L.; MARQUES, M. O. M.; SCRAMIN, S.; MELO, I. S. de O escopo deste trabalho é a disponibilização da metodologia científica utilizada na determinação quantitativa da atividade antioxidante de extratos livres DPPH, baseadas nas adaptações realizadas no L... ... |
Autoria: DEBOLETO, S. G. de C.; NASCIMENTO, C. A. do; MELO, J. C. S.; CONCEIÇÃO, A. A.; ARAUJO, A. P. F.; SOARES NETO, C. B.; MILLER, R. N. G.; SIQUEIRA, F. G. de; MENDONCA, S.; HONORATO, C. A. Gossypol is a terpene-polyphenolic compound specific to cotton plants. Considered as an anti-nutritional factor, monogastric livestock show greater sensitivity to this metabolite than ruminants. The a... ... |
Autoria: SILVA, A. L.; MARCONDES, M. I.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; CASTRO, M. M. D.; TRECE, A. S.
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Autoria: LAIGNIER, F.; AKUTSU, R. de C. C. de A.; MALDONADE, I. R.; PACHECO, M. T. B.; SILVA, V. S. N.; MENDONÇA, M. A.; ZANDONADI, R. P.; RAPOSO, A.; BOTELHO, R. B. A. This study aimed to develop gluten-free bread samples using different concentrations of Amorphophallus konjac flour (0%, 12.5%, 25%, 37.5%, and 50% of the total flour content) and to evaluate their nu... ... |
Autoria: ARAUJO-LIMA, C. F.; FERNANDES, A. S.; GOMES, E. M.; OLIVEIRA, L. L.; MACEDO, A. F.; ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; AIUB, C. A. F.; FELZENSZWALB, I.
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Autoria: PAUVOLID-CORRÊA, A.; CAMPOS, Z.; JULIANO, R. S.; NOGUEIRA, R. M. R.; KOMAR, N. The Pantanal is a hotspot for arbovirus studies in South America. Various medically important flaviviruses and alphaviruses have been reported in domestic and wild animals in the region. To expand the... ... |
Autoria: GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LOBÃO, N.; PEREIRA, S. Este livro é o resultado do esforço em transformar, com carinho, a pesquisa realizada em laboratório em receitas saborosas, nutritivas e fáceis de serem reproduzidas nas cozinhas domésticas. |
Autoria: AGUIAR, L. A. de; RODRIGUES, D. B.; QUEIROZ, V. A. V.; MELO, L.; PINELI, L. de L. de O. Rapid descriptive methods have emerged as a relatively simple alternative for screening the sensory attributes of products that drive their liking, and may contribute to identify sorghum genotypes wit... ... |
Autoria: DUARTE, G.; FERNANDES, C. O.; LEMOS, M. M.; FELBERG, I.; FARAH, A. O objetivo deste estudo foi avaliar a viabilidade de bactérias probióticas Bifidobacterium bifidum subsp. lactis e Lactobacillus acidophilus em uma sobremesa sem lactose, à base de extrato de soja, co... ... |
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