Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: DIAS, E. C. B.; CÂNDIDO, M. J. D.; FURTADO, R. N.; POMPEU, R. C. F. F.; SILVA, L. V. da Abstract: The objective was to evaluate the intake, nutrient digestibility and nitrogen balance in sheep fed diets containing elephant grass (Pennisetum purpureum Schum) silage containing 0; 7; 14 and... ... |
Autoria: RIBEIRO JÚNIOR, G. de O.; VELASCO, F. O.; FARIA JÚNIOR, W. G. de; TEIXEIRA, A. de M.; MACHADO, F. S.; MAGALHÃES, F. A.; JAYME, D. G.; GONÇALVES, L. C. ABSTRACT - Maturity is considered the primary factor affecting the nutritive value of forages. The aim of this study was to evaluate and compare dry matter (DM), crude protein (CP) and neutral deterge... ... |
Autoria: LIMA, J. C. F.; AZEVEDO, F. H. V.; BEGNINI, M. R.; GOMES, R. S.; ABREU, J. B. R.; CARNEIRO, J. da C. Because the seasonality in forage production it is necessary to preserve roughage in the summer in order to use it during the dry season. Silage of wilted Tifton 85 grass may be used for this purpose,... ... |
Autoria: SEDANO, A. D. B.; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e; PINA, D. S.; XAVIER, I. M.; SOUZA, H. A.; SILVA, H. M.; SOARES, K. A. R. S. C. With a seasonality of forage production there is a decrease in forage production in the dry season. In contrast, production in the rainy season is excessive and the management of the areas should be c... ... |
Autoria: SILVA, T. M. B. e; ARAUJO, G. G. L. de; VOLTOLINI, T. V.; QUEIROZ, M. A. A.; YAMAMOTO, S. M.; LISTA, F. N.; GOIS, G. C.; MORAES, S. A. de; CAMPOS, F. S.; SANTOS, M. C. da R. This study aimed to evaluate the productive performance and nutritional status of crossbred sheep fed a diet containing buffel grass silage (BGS) in substitution of corn silage (CS). Thirty-two male S... ... |
Autoria: TUPY, O.; LEITE, J. L. B.; MORENZ, M. J. F.; CARNEIRO, A. V. Given the high production of dry matter that can be obtained by the cultivar BRS Capiaçu compared to corn for silage, there is a great economy of area used. with the BRS Capiaçu cultivar, in addition... ... |
Autoria: SÁ, W. C. C. dos S.; SANTOS, E. M.; OLIVEIRA, J. S. de; ARAUJO, G. G. L. de; PERAZZO, A. F; PEREIRA, D. M.; SANTOS, F. N. de S.; MACÊDO, A. J. da S.; CRUZ, G. F. de L.; CORRÊA, Y. R.; PEREIRA, G. A.; CESAR NETO, J. M.; ALVES, J. P. This study aimed to evaluate the fermentation characteristics,microbial populations, losses, aerobic stability and chemicalcomposition of total mixed ration based on forage cactus anddifferent ratios... ... |
Autoria: BOLSON, D. C.; PEREIRA, D. H.; PINA, D. S.; SCHROEDER, A. C.; BOURSCHEIDT, M. L. B.; SILVA, N. M. F.; PEDREIRA, B. C. e; JESUS, A. M. Forage production seasonality is one of the serious obstacles in the Brazilian livestock, which causes fluctuations in the animal production. The cultivation of forage for cutting, grass stocking pile... ... |
Autoria: MAGALHAES, J. A.; RODRIGUES, B. H. N.; SANTOS, F. J. de S.; COSTA, N. de L.; POMPEU, R. C. F. F. The objective of this study was to evaluate the chemical-bromatological composition of elephant grass (EG) silages with the addition of acerola by-product (ABP). |
Autoria: GONÇALVES, T. R.; SILVA FILHO, J. R. da; PEREIRA, G. A.; MEIRA, T. M.; SÁ. M. K. N. de; GOIS, G. C.; SILVA, C. de S.; CAMPOS, F. S.; YAMAMOTO, S. M.; ARAUJO, G. G. L. de The aim was to evaluate intake, digestibility, water balance, nitrogen balance, ingestive behavior, performance, and carcass traits of lambs on diets containing levels of vitiviniculture waste in mixe... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.