Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CROSSA, J.; MONTESINOS-LÓPEZ, O. A.; PÉREZ-RODRÍGUEZ, P.; COSTA-NETO, G.; FRITSCHE-NETO, R.; ORTIZ, R.; MARTINI, J. W. R.; LILLEMO, M.; MONTESINOS-LÓPEZ, A.; JARQUIN, D.; BRESEGHELLO, F.; CUEVAS, J.; RINCENT, R. Genomic-enabled prediction models are of paramount importance for the successful implementation of genomic selection (GS) based on breeding values. As opposed to animal breeding, plant breeding includ... ... |
Autoria: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURAL TECHNOLOGY ADOPTION, 2020, Campo Grande, MS. Technological innovation is a precursor for sustainable development of the Brazilian agriculture and the adoption of technologies is a crucial condition for this process. Based on this premise, the fi... ... |
Autoria: BRITO, F. A. E. de; BEZERRA, L. C. R.; MELO, A. M. A.; FURTADO, R. F.; BORGES, M. de F.; FIGUEIREDO, E. A. T. de
|
Autoria: ALVES, C. de O.; PIMENTEL, R. M.; TAMY, W. P.; SOUZA, F. B. M. de; DONAGEMMA, G. K. A large part of farm properties have low levels of productivity, therefore estimate the herbage mass is essential for the proper planning, moreover, properly quantify the forage mass will provide appr... ... |
Autoria: SOUSA, J. N.; SILVA, P. T. de S. e; DINIZ, M. C.; CONCEIÇÃO, M. H. Chemometric methods are currently used very frequently in water analysis. The present work deals with a bibliographic search, considering the scientific and technological developments of the water cla... ... |
Autoria: CENCI, I. de O.; GUIMARÃES, B. P.; AMABILE, R. F.; GHESTI, G. C. Brazil imports about 60% of all the malt used by the brewing industry which is spread throughout the country. Even though it is an agricultural country, only a small portion of the barley production h... ... |
Autoria: MARCONDES, C. R.; SOUZA, V. A. F. de; BUGNER, A. L. P.; OLIVEIRA, F. da R.; MAFFEI, W. E.; RIBEIRO, A. R. B. ABSTRACT -The objective of this work was to evaluate the temperament of Canchim calves using different methods, to compare these methods, and to determine the most suitable for commercial use. The tem... ... |
Autoria: RIBEIRO, R. C.; BIZZO, H. R.; MOTA, M. F. S.; SILVA, R. M. V.; SILVA, D. C.; NOVAES, F. J. M.; VEIGA, V. F. da; BIZZO, H. R.; TEIXEIRA, R. S. S.; REZENDE, C. M. Green and roasted coffee oils are products rich in bioactive compounds, such as linoleic acid and the diterpenes cafestol and kahweol, being a potential ingredient for food and cosmetic industries. An... ... |
Autoria: RODRIGUES, A. P. O.; FRACALOSSI, D. M.; GOMINHO-ROSA, M. do C. This study comparatively evaluated the enzymatic-gravimetric method and the most commonly used methods in fish nutrition ? the crude fiber and neutral detergent fiber methods. |
Autoria: PONTES JÚNIOR, V. A.; MELO, P. G. S.; MELO, L. C.; PEREIRA, H. S.; DÍAZ, J. L. C.; BASSINELLO, P. Z.; WENDLEND, A.; PAIVA, B. A. R. The objective of this work was to compare raw fiber content of families obtained by different breeding methods. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.