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Author(s): LAZZAROTTO, S. R. da S.; SIQUEIRA, G. L. de A.; CORDOBA, L. do P.; HORNUNG, P. S.; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E. O amido milho ceroso ?waxy? possui apenas amilopectina, conferindo vantagens em processos industriais. Foram analisadas quatro amostras de amido milho ceroso, uma nativa e três modificadas com permang... ... |
Author(s): TEIXEIRA, W. G.; PINA, A. J. de A.; BOARI, A. de J.; MARTINS, G. C.; LIMA, W. A. A. de; MUNIZ, R. S.; GONCALVES, A. O.; CUBAS ENCINAS, O.; ARAUJO, A. C. de
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Author(s): FABRICIO, M. F.; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; SILVA, G. A. da Este trabalho teve por objetivo determinar a concentração destes agentes Oxi-Redoxf e a diferença existente entre os resíduos sólidos de duas cultivares, considerando, em conjunto e separadamente, as... ... |
Author(s): FABRICIO, M. F.; MELLO, L. M. R. de; SILVA, G. A. da
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Author(s): VELOSO, G. B. R.; ASSIS, R. P.; PEREIRA, J. A. S.; CARVALHO, F. A.; SOARES, C. P.; BRUNETTI, I. L.; ISAAC, V. L. B.; RIBEIRO, P. R. V.; ZOCOLO, G. J.; CORRÊA, M. A.; SANTOS, A. G. DOS
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Author(s): DEUNER, S.; ALVES, J. D.; ZANANDREA, I.; GOULART, P. de F. P.; SILVEIRA, N. M.; HENRIQUE, P. de C.; MESQUITA, A. C. ABSTRACT: Coffee (Coffea arabica) plants show a positive relationship between stomatal closure and formation and accumulation of H2O2. However, for coffee plants under water restriction such relations... ... |
Author(s): RIBEIRO, P. H. S.; BORGES, A. M.; NEVES, V. F. S. da C.; SARAIVA, N. Z.; OLIVEIRA, C. S. Este estudo avaliou o impacto da suplementação com ácido oleico e ácido esteárico no meio de maturação in vitro (MIV) sobre o estresse oxidativo e a peroxidação lipídica em oócitos e células do cumulu... ... |
Author(s): ARAÚJO, M. G. de; MESQUITA, A. C.; SIMOES, W. L.; CARVALHO, R. N. de; FELIX, A. T. R.; SILVA, J. S. da Water stress has caused major losses in the agricultural productivity of crops, inducing the search for alternatives for sustainable cultivation. In this context, the objective of this study was to ev... ... |
Author(s): PENTEADO, L. F.; NOGUEIRA, S. F.; MOLINA, R. F.; DEUS, I. D. de; BARBOSA, C. M. P.; ANDRADE, C. A. de The contemporary global development model has been changing in order to reconcile productivity and sustainability. Harmonizing the environment and production fundamentally depends on the development a... ... |
Author(s): ANDRADE, C. A. de; TRETTEL, M.; GERDES, L; BARBOSA, C. M. P; RODRIGUES, P. H. M.; LIGO, M. A. V.; NOGUEIRA, S. F.; LIMA, M. A. de; CARVALHO, T. A.; BETTANIN, V. C.; SANTOS, J. de O.; VASO, L. M. In Brazil, agriculture contributes to the emission of greenhouse gases, but has great power to sequester carbon (C) in the soil. The objective of this research was to quantify the C stock in the soil... ... |
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