Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: COSTA, F. E. C.; MELO, I. S. de ABSTRACT: Studies on the biodiversity of plants associated microorganisms play an important role in food production. Ficus-tree, Opuntia ficus-indica Mill, are cultivated in many nations worldwide int... ... |
Autoria: STUEPP, C. A.; WENDLING, I.; TRUEMAN, S. J.; KOEHLER, H. S.; ZUFFELLATO-RIBAS, K. C. Qualitative and quantitative hormone analyses have been essential for understanding the metabolic, physiological, and morphological processes that are influenced by plant hormones. Auxins are key horm... ... |
Autoria: GUIMARÃES, J. P. S. M.; RODRIGUES, K. B.; SOUZA, B. G. de; BRANDÃO, L. T. D.; QUECINE, M. C.; FAVARO, L. C. de L.
|
Autoria: PEDROSO, A. de F.; PEDROSO, A. M.; BARIONI JUNIOR, W.; SOUZA, G. B. de The objective was to evaluate the effects of laboratory-silo type and method of silage extract production, respectively, on sugarcane silage fermentation and recovery of fermentation products. Sugarca... ... |
Autoria: TEIXEIRA, M. A.; MELO, I. S. de; VIEIRA, R. F.; COSTA, F. E. C.; HARAKAVA, R. O objetivo deste trabalho foi realizar um levantamento da diversidade de microrganismos endofíticos, em plantas de mandioca (Manihot esculenta Crantz) coletadas de áreas comerciais, no Estado de São P... ... |
Autoria: MORAES, R. M.; MELO, I. S. de; SUMYANTO, J.; CHANDRA, S.; JOSHI, V. Several unfruitful attempts to grow axenic shoot cultures of Smallanthus sonchifolius, also known as yacon, were made before healthy shoots grew in association with bacteria on half strength Murashigu... ... |
Autoria: MORAES, A. C. P.; FAVERO, A. P.; SOUSA, C. P. de; LACAVA, P. T. Paspalum is a large grass genus of the Poaceae family, comprising several important forage species which occur in the Tropics and warm temperate regions, mainly in the American continent, especially a... ... |
Autoria: GOMES, R. J.; HATA, N. N. Y.; CATARINO, R. P. F.; ANDRADE, T. N.; MANDARINO, J. M. G.; ROSA, M. F.; SPINOSA, W. A.
|
Autoria: MENDES, T. D.; PACHECO, T. F.; BRAGA, S. C.; NAKAI, D. K.; MIDORIKAWA, G. E. O.; GONCALVES, S. B.; SALUM, T. F. C.; FAVARO, L. C. de L.; DAMASO, M. C. T. Citric acid (CA) is one of the most valuable organic acids in the market as it can be used in diverse biotechnological applications, such as in the food industry, as flavoring agent and as food preser... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.