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Author(s): SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; VALENTE, P. The indiscriminate use of pesticides on grape crops is harmful for consumers´ healthin “in natura” consumption and in the ingestion of wine and grape juice. During winemaking, a rapid and efficient fe... ... |
Author(s): SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; MELLO, L. M. R. de; VALENTE, P. The off-flavor metabolites produced by nutritionally fastidious yeasts can be economically disastrous to the wine producer since they render the wine unpalatable, decreasing the quality of the wine, a... ... |
Author(s): MARCELINO, F. C.; GUIMARÃES, M. F. M.; BARROS, E. G. The increasing presence of products derived from genetically modified (GM) plants in human and animal diets has led to the development of detection methods to distinguish biotechnology-derived foods f... ... |
Author(s): NASCIMENTO, C. S. do; MACHADO, M. A.; GUIMARÃES, S. E. F.; GUIMARAES, M. F. M.; PEIXOTO, J. O.; FURLONG, J.; PRATA, M. C. de A.; VERNEQUE, R. da S.; TEODORO, R. L.; LOPES, P. S. The bovine tick Rhipicephalus (Boophilus) microplus causes major losses in cattle production systems in tropical regions. Bos indicus breeds are more resistant to ticks than B. taurus breeds. Resistan... ... |
Author(s): ALMEIDA, D. A. de; FERRA, J. DE C.; PICOLOTO, G.; OLEGÁRIO, L; FERREIRA, R.; MADRUGA, C. R.
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Author(s): OLIVEIRA, M. C. de S.; REGITANO, L. C. de A.; ALENCAR, M. M. de; SILVA, A. M. da; OLIVEIRA, H. N. de; NÉO, T. A.
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Author(s): SILVA, P. H. da; FERREIRA, C. F.; VILARINHOS, A. D.; AMORIM, E. P.; ANA YAMAGUISHI CIAMPI; MILLER, R. N. G.; SOUZA JUNIOR, M. T. A banana é um dos produtos alimentares mais produzidos no mundo atualmente, com mais de 130 países produtores. Torna-se muito importante pois é grande geradora de fonte e renda empregando milhões de p... ... |
Author(s): ARAÚJO, K. S.; PEIXOTO, C. C.; SILVA, A. C. M. da; CARDOSO, K. G. V.; SILVA, H. S. A.; TRINDADE, A. V. As rizobactérias PGPR (plant growth-promoting rhizobacteria) são microrganismos que podem promover o desenvolvimento e crescimento de plantas e atuar no controle biológico de doenças. Bactérias dos gê... ... |
Author(s): KLEIN, C. S.; SILVA, V. S.; REBELATTO, R.; LOCATELLI, C.; BORDIN, L. C.
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