Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: PASCOAL, G. de F. L.; ABREU, J. P. de; SANTIAGO, M. C. P. de A.; MORÁSTICA JÚNIOR, M. R.; MOREIRA, R. F. A.; FANARO, G.; TEODORO, A. J.

There is little knowledge about the phenolic compounds of hybrids grape cultivars reported in literature. This work aimed to characterize the bioactive and volatile compounds from new hybrids grape cu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: RODRIGUES, C. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: RODRIGUES, C. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: SILVA-JAMES, N. K.; FERREIRA, M. J. A.; NOGUEIRA, R. I.; FREITAS, S. P.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do

Pomegranate seed oil (PSO), even though highly sensitive to oxidation, has been extensively studied due to its bioactive potentials, assigned to the punicic acid, a polyunsaturated fatty acid, and sev... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: Canedo-Reis, N.A.P.; Silva, L. F.; GUERRA, C. C.

Phenolic compounds, largely present in grapes, have demonstrated a high antioxidant capacity, which is intimately linked to their nutraceutical value.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: MASSARIOLI, A. P.; JULIANO, F. F.; SANTOS, R. C. dos; ALENCAR, S. M.

Peanut (Arachis hypogaea L.) have been recognized as a source of bioactives compounds beneficiai to health due to their antioxidant and anti-inflammatory properties [I]. Among these compounds, phenoli... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: BARROS, N. V. dos A.; ABREU, B. B. de; ROCHA, M. de M.; ARAÚJO, M. A. da M.; MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.

The present work aimed to evaluate the contents of total phenolic compounds, total flavonoids and antioxidant activity, as well as to identify and quantify phenolic acids before and after simulated ga... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: DOLATTO, R. G.; BATISTA, L. F. A.; MESSERSCHMIDT, I.; PEREIRA, B. F.; MARTINAZZO, R.; SILVEIRA, C. A. P.; BAMBERG, A. L.; ABATE, G.

Polar phenolic compounds of anthropogenic sources are widely studied by the scientific community since their effects are considered harmful to aquatic biota. From an environmental point of view, infor... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: SOUSA, S. H. B. de; MATTIETTO, R. de A.; CHISTÉ, R. C.; CARVALHO, A. V.

This research aimed to evaluate 32 genotypes of Oenocarpus distichus fruits regarding the contents of total phenolic compounds, flavonoids, flavanols, monomeric anthocyanins, antioxidant capacity (ABT... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.

The objective of this work was to establish the effect of three taxonomic classes of soil, i. e., Argissolo (Ultisol), Cambissolo (Inceptisol) and Neossolo (Entisol), on the phenolic compounds of wine... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.