Busca de Publicações
Filtrar por:
|
Autoria: DJABOU, A. S. M.; CARVALHO, L. J. C. B.; LI, Q. S.; NIEMENAK, N.; CHEN, S.
|
Autoria: SIQUEIRA, B. dos S.; BASSINELLO, P. Z.; SANTOS, S. C.; MALGARESI, G.; FERRI, P. H.; RODRIGUEZ, A. G.; FERNANDES, K. F. Four genotypes of carioca bean were accelerate aged (40 0C/75% relative humidity) and evaluated to determine if differences in postharvest darkening trait was an enzymatic or non-enzymatic process. Ch... ... |
Autoria: MORAES, M. T. de; LUZ, F. B. da; DEBIASI, H.; FRANCHINI, J. C.; SILVA, V. R. da
|
Autoria: EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; KUROZAWA, L. E.; SIMÕES, M. R.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. The aim of this work was to study the mate rial dimensions and bulk density changes during the convective drying of papaya ( Carica papaya L. ) slices and to model the sh rinkage kinetics. |
Autoria: SIQUEIRA, B. S.; BASSINELLO, P. Z.; MALGARESI, G.; PEREIRA, W. J.; FERNANDES, K. F. Carioca beans are subjected to the hard-to-cook phenomena (HTC), which results in loss of technological and sensorial qualities. To better elucidate this postharvest hardening process, changes in tech... ... |
Autoria: GUEDES, P. H. E.; ROSA, P. M. S.; DIAS, H. R. S.; SERAPIÃO, R. V.; CAMARGO, A. J. R.; FREITAS, C. de; NOGUEIRA, L. A. G.; PINNA. A. E.; SILVA, J. V. G.; MARQUES, S. C. S.; OLIVEIRA, C. S.
|
Autoria: OLIVEIRA, C. S.; GUEDES, P. H. E.; MARQUES, S. C. S.; SILVA, J. V. G.; CAMARGO, A. J. R.; FREITAS, C. de; SERAPIÃO, R. V.; Saraiva, N. Z.; CAMARGO, L. S. de A.
|
Autoria: ROMANO, E.; SOARES, A.; PROITE, K.; NEIVA, S.; GROSSI, M.; FARIA, J. C.; RECH, E. L.; ARAGÃO, F. J. L. Transgene elimination is a poorly studied phenomenon in plants. We made genetic and molecular studies of a transgenic dry bean line immune to bean golden mosaic geminivirus and a soybean line. In both... ... |
Autoria: SHAHAB, M.; ROBERTO, S. R.; AHMED, S.; COLOMBO, R. C.; SILVESTRE, J. P.; KOYAMA, R.; SOUZA, R. T. de Grapes grown under warm climate conditions tend to show less color development, and this phenomenon isattributed to low anthocyanin accumulation in berry skin in response to high temperature during ri... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.