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Dry matter content (DMC) at harvest has been shown to be highly correlated with soluble solids content (SSC), which determines consumer acceptance of ripe mango. However, studies are required to evalu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Postharvest losses in the mango global market may be as high as 30%, affecting the cost of production, which is passed on to the consumer. Lack of homogeneous air temperature in refrigerated container... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

The objective of this study was to evaluate chemical characteristics of the three main cultivars of guava fruit produced in Sub-middle of São Francisco Valley, Brazil: ‘Paluma’, ‘Rica’ and ‘Pedro Sato... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Session I – Myrtaceae Genetic Resources; Session II – Myrtaceae Pest, Disease and Nematode; III Myrtaceae – Plant Breeding and Post-Harvest Management; Session IV Myrtaceae – Biotechnology and Genomic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

O objetivo deste estudo foi avaliar as características físico-químicas de frutos de 13 acessos de mangueira de diferentes origens, pertencentes ao Banco Ativo de Germoplasma da Embrapa Semiárido.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

O objetivo deste trabalho foi determinar o estádio de maturação ideal para a colheita de caquis ?Costata? produzidos no Vale do São Francisco.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Both red and black lenticel spotting reduce the value of Tommy Atkins mangoes exported from northeast Brazil to North America and Europe. By applying none, some ar ali postharvest operations to early... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2006

Avaliou-se a aplicação de revestimentos à base de carboximetilcelulose (CMC) e dextrina em manga ?Tommy Atkins? armazenada durante 0, 10 e 20 dias sob refrigeração (12,4±3,1ºC e 72±12% UR), seguidos d... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

O objetivo do projeto é avaliar a eficiência de tratamentos pós-colheita com altos níveis de CO2 sobre a qualidade e vida útil da uva de mesa Superior Seedless.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Este trabalho avaliou a influência de revestimentos solúveis na qualidade e longevidade de helicônia Golden Torch.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

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