Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: AGUILAR, C. N.; CABRAL, L. M. C.; JAUREGI, P.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: SCHOENINGER, V.; COELHO, S. R. M; BASSINELLO, P. Z.

Beans are popular as a protein-filled legume of high nutritional value, being one of the most planted species in the world. However, recent years have seen a decrease in the consumption of beans, owin... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: CORTEZ, N. M. S.; ZOCCAL, R.; LEITE, J. L. B.; DIAS, J.; CORTEZ, M. A. S.

The objective of this study was to assess the technical and economic feasibility of the use of whey resulting from the cheese making process in the State of Rio de Janeiro. Data was collected from 52... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: BARBEDO, J. G. A.

Abstract. This paper presents a method to measure the lesions originated by the Cercospora arachidicola and Cercosporidium personatum fungi, which cause, respectively, the early and late leaf spots in... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: BASSINELLO, P. Z.; TEIXEIRA, J. V.; CARVALHO, R. N.; EIFERT, E. C.

The objective of this work was to evaluate some physicochemical characteristics of black bean cultivars required by the bean processing industry and related to quality.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: DURRER, A.; LOPEZ, M. V.; DIAS, A. C. F.; FASANELLA, C. C.; TAKETANI, R. G.; MELO, I. S. de; DINI-ANDREOTE, F.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: RIBEIRO, D. E.; BOREM, F. M.; CIRILLO, M. A.; PRADO, M. V. B.; FERRAZ, V. P.; ALVES, H. M. R.; TAVEIRA, J. H. da S.

The present study was carried out to analyze chemical descriptors present in the raw coffee bean and to establish an association of these descriptors with the sensorial quality of the coffee beverage,... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: ITO, E. N.; SILVA, W. T. L.; MARCONCINI, J. M.; RIBEIRO, C.; MAGALHÃES, W. L. E.; HAGE JUNIOR, E.; MATTOSO, L. H. C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: ITO, E. N.; SILVA, W. T. L.; MARCONCINI, J. M.; RIBEIRO, C.; MAGALHÃES, W. L. E.; MATTOSO, L. H. C.; HAGE JUNIOR, E.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: BARBEDO, J. G. A.

Abstract. This paper presents a new method based on digital image processing techniques such as color transformations and mathematical morphology, as well as on some specialist knowledge, to provide e... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.