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Autoria: MELO, R. C.; RIBEIRO, C.; MURRAY, C. S.; VELOSO, C. J. M.; SILVEIRA, C. H. da; NESHICH, G.; MEIRA JUNIOR, W.; CARCERONI, R. L.; SANTORO, M. M. We propose a novel method for defining patterns of contacts present in protein-protein complexes. A new use of the traditional contact maps (more frequently used for representation of the intra-chain... ... |
Autoria: LEITE, V.; SILVA, R.; YAMAGISHI, M.; CHAHINE, J. Effect of mutations on the stability of proteins is a crucial issue in protein evolution. Such effects depend strongly on the overall hydrophobic protein character. In a recent work we suggested two s... ... |
Autoria: YAMAGISHI, M. E. B.; FALCAO, P. R. K.; BORRO, L. C.; OLIVEIRA, S. R. de M.; SANTOS, E. H. dos; JARDINE, J. G.; VIEIRA, F. D.; MAZONI, I.; NARCISO, M. G.; NESHICH, G. Short Abstract: In this work we present Java Protein Interface Viewer (JPIV). It is a web-based software designed to visualize and analyse protein-protein interfaces. It uses Delaunay triangulation in... ... |
Autoria: ARBELÁEZ-ROJAS, G. A.; INOUE, L. A. K. A.; MORAES, G. O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito da natação sustentada sobre a atividade digestiva proteolítica e o crescimento de juvenis de matrinxã (Brycon amazonicus), alimentados com dois níveis de... ... |
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Autoria: PINTO, M. dos S. T.; RIBEIRO, J. M.; OLIVEIRA, E. A. G. de O estudo do processo pelo qual plantas conseguem sobreviver e se adaptarem às mudanças ambientais é algo que tem importância em diversas áreas do conhecimento científico. Organismos vegetais conseguem... ... |
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Autoria: MARCONDES, M. I.; PROVAZZI, F. P.; SILVESTRE, T.; SILVA, A. L.; VALADARES FILHO, S. C.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; ROTTA, P. P. We aimed to estimate the protein requirements of pregnant Holstein × Gyr cows. Sixty-one Holstein × Gyr (HG) cows were used, with an average initial BW of 480 ± 10.1 kg and 5 ± 0.5 yrs of age. Cows we... ... |
Autoria: DAGUER, H.; STEPHAN, M. P.; BERSOT, L. dos S. A legislação brasileira permite a adição intencional de proteínas não cárneas em alguns produtos cárneos; entretanto, há poucas técnicas adaptadas e próprias para controle desses ingredientes. Na pres... ... |
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