Search Publications
Filter by:
Author(s): DUQUE, A. C. A.; DE MARTIN, M. M.; OLIVEIRA, J. S. e; LOPES, R. P. X.; LOPES, F. C. F.; FERNANDES, V. C.
|
Author(s): SOARES, J. P. G.; DERESZ, F.; ARCURI, P. B.; SALMAN, A. K.; OLIVEIRA, A. D.; VERNEQUE, R. da S.; BERCHIELLI, T. T. RESUMO - Determinaram-se a degradabilidade potencial (DP) e a digestibilidade intestinal da proteína não degradada no rúmen (DIPNDR) do capim-elefante em diferentes idades de rebrote (30, 45 e 60 dias... ... |
Author(s): RIBEIRO, C. G. S.; LOPES, F. C. F.; GAMA, M. A. S. da; RODRIGUEZ, N. M.; MESQUITA, R. A. de; DUQUE, A. C. A. O experimento foi realizado na Embrapa Gado de Leite (Coronel Pacheco, MG) em delineamento Quadrado Latino 4 x 4, com o objetivo de avaliar a degradabilidade da matéria seca (MS), matéria orgânica (MO... ... |
Author(s): LOPES, F. C. F.; MOURTHÉ, M. H. F.; REIS, R. B.; GAMA, M. A. S. da; RIBEIRO, A. C. de C. L.; DUQUE, A. C. A. O experimento foi realizado na Embrapa Gado de Leite (Coronel Pacheco, MG) em delineamento Quadrado Latino 4 x 4, objetivando avaliar as degradabilidades da matéria seca (MS), matéria orgânica (MO) e... ... |
Author(s): LOPES, F. C. F.; SOUZA, R. C.; REIS, R. B.; DEMEU, A. A.; SOUSA, B. M.; DUQUE, A. C. A. O experimento foi realizado na Embrapa Gado de Leite (Coronel Pacheco, MG) em delineamento Quadrado Latino 3 x 3 para avaliar o efeito de níveis crescentes de uréia:sulfato de amônio 9:1 (0; 0,5; e 1,... ... |
Author(s): OLIVEIRA, J. S. e; LANES, E. C. M.; CAMPOS, N. R.; LOPES, F. C. F.; FELGA, J. E.; MORENZ, M. J. F. Dois sistemas para determinação de fibra em detergente neutro (FDN) e em detergente ácido (FDA) foram comparados utilizandose nove tipos de amostras das seguintes classes: forrageiras tropicais, sila... ... |
Author(s): SCHAFFERT, R. E.; VIRK, D. S.; SENIOR, H. This work investigated the effects of seven pollination bag treatments on three varieties of sorghum for: grain loss to birds; total weight of five panicles (g); total grain weight of five panicles (g... ... |
|
Author(s): BRUNETTO, G.; GARLETE, L.; CERETTA, C. A.; MELO, G. W. B. de; HAMMERSCHMITT, R. K.; COUTO, R. da R. The aim of this study was to evaluate the decomposition and release of nutrients and carbon from leaves and pruned stems deposited in the rows and in the spacing between rows of vineyards, throughout... ... |
Author(s): SAMPAIO, F. C.; SOUZA, J. M. S. de; SOARES, L. C. B.; OLIVEIRA, A. S. de; PEREIRA, D. H.; DETMANN, E.; TOMICH, T. R.; SOUZA, J. M. C. de; BATISTA, E. D. The objective of this study was to evaluate the in vitro fermentation products, digestibility, gas production (GP) kinetics, and enteric greenhouse emissions (CH4 and CO2 ) of substrates with differen... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.