Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, O. E. R. e; FARIAS, A. B. V. de; PEITER, F. S.; MARAFON, A. C.; VICH, D. V.; AMORIM, E. L. C. de In the present study, biogas production was investigated by co-digesting elephant grass juice (EGJ) and sugarcane vinasse using batch reactor. Some factors that influence biomethane production were ob... ... |
Autoria: VIANA, R. da S.; MOREIRA, B. R. de A.; MAY, A.; MIASAKI, C. T.; CARASCHI, J. C.; ANDRADE, M. G. de O. Abstract: Originating from backcrossing generations between wild and commercial sugarcane varieties, ?energy cane? technology promises to revolutionize global energetic scenario, once full use of feed... ... |
Autoria: MOREIRA, B. R. de A.; VIANA, R. da S.; LISBOA, L. A. M.; LOPES, P. R. M.; FIGUEIREDO, P. A. M.; RAMOS, S. B.; BONINI, C. S. B.; TRINDADE, V. D. R.; ANDRADE, M. G. de O.; MAY, A. Abstract: Plant resistance inducers are cost-effective and environmentally pleasing strategies of plant protection to mitigate biotic and abiotic agents threatening food safety and energy security. We... ... |
Autoria: SIMOES, W. L.; OLIVEIRA, A. R. de; SALVIANO, A. M.; SILVA, J. S. da; CALGARO, M.; GUIMARÃES, M. J. M. The objective of this study was to evaluate the influence of leaching fraction on the biometric and production characteristics and technological quality of the juice of sugarcane varieties grown in sa... ... |
Autoria: KOGA-VICENTE, A.; VICENTE, L. E.; JURANDIR JÚNIOR, Z.; FRIEDEL, M. J.
|
Autoria: PEDROSO, A. de F.; PEDROSO, A. M.; BARIONI JUNIOR, W.; SOUZA, G. B. de The objective was to evaluate the effects of laboratory-silo type and method of silage extract production, respectively, on sugarcane silage fermentation and recovery of fermentation products. Sugarca... ... |
|
Autoria: TAVARES, I. M. de C.; CASTILHOS, M. B. M. de; MAURO, M. A.; RAMOS, A. M.; SOUZA, R. T. de; GÓMEZ-ALONSO, S.; GOMES, E.; DA-SILVA, R.; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.; LAGO-VANZELA, E. S. The BRS Violeta grape presents pulp and skin with high content of phenolic compounds (PCs) and intensepurplish color. It was used as raw material for the production of juice and dehydrated products us... ... |
Autoria: SANSÃO, M. C.; TORREZAN, R.; LEAL JUNIOR, M. B.; LEAL JUNIOR, W. F.; FREITAS, D. de G. C.; WURLITZER, N. J.; MATTA, V. M. da
|
Autoria: Canedo-Reis, N.A.P.; Silva, L. F.; GUERRA, C. C. Phenolic compounds, largely present in grapes, have demonstrated a high antioxidant capacity, which is intimately linked to their nutraceutical value. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.