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Autoria: FERNANDES, L. R.; SOUZA, D. C. de M.; BARBOSA, K. R. de S.; SEBASTIÃO, F. de A.; SAMPAIO, M. C. dos S. S. de; CHAGAS, E. C. O objetivo deste estudo foi avaliar a concentração de lisozima e proteínas totais no muco da pele do tambaqui com suplementação dietética com Aquate FishTM e desafiados com Aeromonas jandaei. |
Autoria: SILVA, Z. da; LUNKES, C. M.; MATIELLO, C. T.; PANDOLFI, J. R. C.; TAVERNARI, F. de C.; MARQUES, M. G.
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Autoria: MATAVELI, M.; MORAES, G. V. de; STREIT JUNIOR, D. P.; RIBEIRO, R. P.; GASPARINO, E. A vitamina C atua na proteção de danos celulares provocados pelos radicais livres, sendo a suplementação considerada essencial para a maioria das espécies de peixes, uma vez que não a sintetizam em fu... ... |
Autoria: PORTO, M. O.; PAULINO, M. F.; VALADARES FILHO, S. de C.; DETMANN, E.; CAVALI, J.; SALES, M. F. L.; VALENTE, E. E. L.; COUTO, V. R. M. The objective of this study was to estimate requirements of energy, protein and macrominerals of young Nellore/Holstein crossbreds bulls supplemented on pastures of Brachiaria decumbens Stapf. Thirty-... ... |
Autoria: SALES, M. F. L.; ANDRADE, C. M. S. de; SÁ, C. P. de; FARINATTI, L. H. E. Este trabalho objetivou avaliar os efeitos de níveis crescentes de suplementação energética para bovinos de corte, em fase de terminação, manejados em pastos consorciados, sobre o desempenho produtivo... ... |
Autoria: COSTA, H. H. A.; SALIBA, E. de O. S.; GALVANI, D. B.; BOMFIM, M. A. D.; BORGES, I.; LANA, A. M. Q.; BORGES, A. L. C. C.; LANDIM, A. V. A Caatinga caracteriza-se pela diversidade de espécies forrageiras nos diferentes estratos (herbáceo, arbustivo e arbóreo) com 70% das espécies constituindo a fração dietética de ruminantes. Alternati... ... |
Autoria: PORTO, M. O.; ASSIS, A. A. R. de; CAVALI, J.; SALES, M. F. L.; FERREIRA, E.; OLIVEIRA JÚNIOR, J. S. de; SOUZA, P. de J.; ANDRADE, R. A. Protein-energy supplementation of beef cows has been scarcely applied in Brazil. However, the use of ruminant fermentation modulating additives has become a viable alternative in the Supplementation o... ... |
Autoria: ASSIS, A. A. R. de; PORTO, M. O.; CAVALI, J.; SALES, M. F. L.; OLIVEIRA JÚNIOR, J. S.; FERREIRA, E.; VENTUROSO, O. J.; ANDRADE, R. A. Supplementation with the use of additives for 3 to 4-month old calves can increase their productive performance, due to alterations that occur in the gastrointestinal tract and the decrease in cow mil... ... |
Autoria: CAVALI, J.; ASSIS, A. A. R. de; PORTO, M. O.; SALES, M. F. L.; OLIVEIRA JÚNIOR, J. S.; FERREIRA, E.; ABATI, E. C.; LAZARI, T. A. The milk production of beef cows has a direct influence on the weight gain of their calves. The use of supplements that can increase milk production of beef cows has been studied in recent years, aimi... ... |
Autoria: REIS, N. J. C.; PAIVA, M. I. de; MACIEL, G. A.; FERNANDES, L. de O.; PAIVA, R. de; BRAGA, G. J. The objective of the study was to evaluate the effect of live weight (LW) at weaning on the growth of Tabapuan calves under rotational stocking in Urochloa brizantha BRS Paiaguás pastures during the d... ... |
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