Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: QUEZADO-DUVAL, A. M.; LOPES, C. A.; LEITE JÚNIOR, R. P.; LIMA, M. F.; CAMARGO, L. E. A.

Bacterial spot has become a major problem in Brazilian processing tomato fields due to favorable environmental conditions, lack of resistant cultivars or lack of efficient chemical control. The occurr... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: PINHO, L. de; ALMEIDA, A. C.; COSTA, C. A.; PAES, M. C. D.; GLÓRIA, M. B. A.; SOUZA, R. M.

The physicochemical characteristics of the cherry tomato cultivated in organic and conventional production systems and harvested at either 30 or 45 days of cropping were evaluated using a randomized,... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: PENTEADO, A. L.; RIBEIRO, A. P. de O.; MELLO, V. F. de; COSTA, S. D. de O.

Outbreaks of salmonellosis associated with tomatoes have been related over the past fifteen years. Tomatoes may become surface contaminated with Salmonella spp. from production of consumption. Purpose... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: SOUSA, N. C. M.; MICHEREFF FILHO, M.; MOITA, A. W.; SILVA, K. F. A. de S.; SILVA, P. A.; TORRES, J. B.

Helicoverpa armigera (Hübner) regularly requires quick deployment of control practices due to its potential of causing yield loss of processing tomatoes. The monitoring of H. armigera adults using sti... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: PENTEADO, A. L.; CASTRO, M. F. D. P. M. de; PAZIANOTTO, R. A. A.

Abstract: Fresh produce can be a possible source of microbiological contamination. In the past 20 years, several salmonellosis outbreaks due to the consumption of tomato have been reported, mainly in... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: QUADROS, A. F. F.; SILVA, J. P.; XAVIER, C. A. D.; BOARI, A. de J.; ZERBI, F. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: AMANCIO, D. F.; FREIRE JUNIOR, M.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: VIEIRA, V. O.; CONCEIÇÃO, A. A.; CUNHA, J. R. B.; MACHADO, A. E. V.; ALMEIDA, E. G. de; DIAS, E. S.; ALCANTARA, L. M.; MILLER, R. N.; SIQUEIRA, F. G. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: BORGUINI, R. G.; BASTOS, D. H. M.; MOITA-NETO, J. M.; CAPASSO, F. S.; TORRES, E. A. F. da S.

The objective of the study was to compare the effect of organic and conventional cultivation on the antioxidant compound content and antioxidant activity of the Carmen tomato cultivar.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: BOITEUX, L. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.