Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, B. A. da; NOGUEIRA, J. L.; MICHELON, T. B.; VIEIRA, E. S. N.; PANOBIANCO, M. ABSTRACT - Given the recalcitrant nature of peach palm seeds, which results in high sensitivity to desiccation, more effective approaches to seed quality monitoring are extremely important and justify... ... |
Autoria: PENIDO, A. C.; REIS, V. U. V.; REZENDE, E. M. de; ROCHA, D. K.; OLIVEIRA, J. A.; ROSA, S. D. V. F. da Coffee seeds are classified as intermediate because they have low tolerance to desiccation and low longevity. Consequently, moisture control and storage conditions are important factors in maintaining... ... |
Autoria: VIEIRA, S. R.; GREGO, C. R.; TOPP, G. C.; REYNOLDS, W. D. The water, element essential for life, is present as a large reservoir in the soil. Soil water content varies in space as a consequence of the variability of other related properties and its study is... ... |
Autoria: MORAES, M. T. de; DEBIASI, H.; FRANCHINI, J. C.; SILVA, V. R. da ABSTRACT: Soil compaction caused by machinery traffic reduces crop yields. This study aimed to evaluate the effects of intensive traffic, and the soil water content, on the soil penetration resistance... ... |
Autoria: MORAES, M. T. de; DEBIASI, H.; FRANCHINI, J. C.; SILVA, V. R. da ABSTRACT: The soil penetration resistance is an important indicator of soil compaction and is strongly influenced by soil water content. The objective of this study was to develop mathematical models... ... |
Autoria: BALATE, C. A; SOUZA, D. C. de; RESENDE, L. V.; FREITAS, S. T. de Water stress in tomato plants may cause the incidence of blossom-end rot. This study aimed to analyze the effect of abscisic acid leaf application for increasing the calcium uptake in irrigated tomato... ... |
Autoria: VIEIRA, S. R.; GREGO, C. R. TOPP, G. C. Durante as últimas duas décadas métodos geostatísticos têm sido intensamente adotados para descrever a variabilidade espacial em profundidade. O objetivo deste estudo foi avaliar a variabilidade espac... ... |
Autoria: VAZ, C. M. P.; MANIERI, J. M.; MARIA, I. C. de; TULLER, M.
|
Autoria: PEREIRA, H. S.; DEL PELOSO, M. J.; BASSINELLO, P. Z.; GUIMARÃES, C. M.; MELO, L. C.; FARIA, L. C. The common bean is an important source of iron and zinc in humans. Increases in the contents of these minerals can combat mineral deficiencies, but these contents are influenced by environmental condi... ... |
Autoria: CASAES, R. S.; SILVA, E. C.; CARVALHO, C. W.; MATTOS, M. C.; GALDEANO, M. C.; CALADO, V. M.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.