Café na Amazônia.
Café na Amazônia.
Author(s): MARCOLAN, A. L.; ESPINDULA, M. C.
Summary: Este livro reúne o conjunto de informações sobre a cafeicultura em Rondônia, produzido pela Embrapa Rondônia, e orienta o produtor, o agente financeiro, o estudante e o extensionista, na aplicação das técnicas adequadas a produção e distribuição da cultura. O livro, nos seus 21 capítulos, reúne informações necessárias a todos aqueles que pretendem cultivar ou participar dos esforços para o cultivo do café em Rondônia.
Publication year: 2015
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Rondônia
Keywords: Cafeicultura, Café, Café Conilon, Coffe, Coffea canephora, Economia, Economia do café, Manejo do café
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.