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Author(s): PRADO, H. A. do; MAGALHÃES, A. R.; FERNEDA, E. Most organizations approach internal and external challenges with a varied degree of effectiveness. One of their biggest challenges is the ability toidentify and respond appropriately to changes in th... ... |
Author(s): TRÊS, M.; COSTA, E.; ROSS, L.; ZAGO, T.; FERREIRA, W. A.; CZERMAINSKI, A. B. C.; ANTONIOLLI, L. R. Caquis ?Rama Forte? pertencem ao grupo de polinização variável e tem como característica seu alto teor de taninos solúveis, sendo necessário processo artificial de remoção da adstringência que os torn... ... |
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Author(s): ROSS, L.; ZARDO, F.; ANTONIOLLI, L. R.; PASINI, J. "Rama Forte" persimmon presents a short shelf life after harvesting and during commercialization. The objective of this work was evaluate quality of "Rama Forte" persimmon conditioned under modified a... ... |
Author(s): HURPIA, L. P.; QUEIROGA, J. L. de; SANTOS, R. A. dos Resumo: Os sistemas de cultivos agroflorestais (SAF) surgem como alternativas promissoras para otimização do emprego de áreas de cultivo, mão-de-obra, insumos e recursos hídricos, promovendo uma maior... ... |
Author(s): PRADO, S. de S.; PANIZZI, A. R.; KILLINY, N. Diverse heteropteran insects that feed on economic important crops, commonly known as stink bugs, are associated with specific gut symbiotic bacteria within their midgut cryptic spaces or the gastric... ... |
Author(s): ROSS, L.; ZARDO, F.; ANTONIOLLI, L. R.; PASINI, J. Caquis ?Rama Forte? apresentam curta vida útil após a colheita e durante a comercialização. Na bibliografia, encontram-se relatos de escurecimento na epiderme da variedade, quando acondicionados em re... ... |
Author(s): GILABEL, A. P.; SANTOS, P. M.; ANDRADE, A. S.; PEZZOPANE, C.; MONTEIRO, F. A.
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Author(s): CONCEIÇÃO, M. A. F.; ARAÚJO, W. F.; TONIETTO, J.; PRADO, R. J. do A videira tem sido cultivada em diferentes regiões tropicais do Brasil. No estado de Roraima, ela foi implantada comercialmente em 2005 em Boa Vista. Ao contrário das regiões de clima temperado, as re... ... |
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